معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تويسركان

• مساحت کل دانشگاه: 193100 متر مربع
  • زیربنای ساختمانی: 31083 مترمربع

تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسركان

واحد تويسركان در خردادماه 1366 دريك ساختمان استيجاري مربوط به اداره آموزش  وپرورش به مساحت 300 متر مربع تاسيس و در سه رشته تحصيلي به رياست دكترمصطفي كيايي آغاز بكارنمود.

بناي جديد دانشگاه درسال 1371 درجوارآرامگاه حضرت حيقوق نبي(ع)احداث و پس از تكميل به فعاليت خود ادامه داد. درهمان سال رياست دانشكاه به آقاي حجت الاسلام دكترعلي محمد برنا واگذارشد. درزمان تصدي ايشان رشته هاي تحصيلي به 13 رشته افزايش يافت و ساختمان هاي احداث شده در سال 71 تا 82 كه شامل خوابگاه الغدير،ساختمان سرايداري، كارگاه مكانيك، خوابگاه فاطميه، تاسيسات، سوله ورزشي، كتابخانه، ساختمان مخابرات، پاركينگ غربي، ساختمان فني ومهندسي در چهارطبقه، نگهباني خواهران و انبار جمعاٌ به مساحت 14126 مترمربع احداث شده است وتوسط رياست وقت دانشگاه -دكتر جاسبي- افتتاح گرديد.در سال 1382 آقاي غلامعلي حاجي سرپرستي دانشگاه را به عهده گرفت، درزمان ايشان، رشته هاي تحصيلي به 17 رشته افزايش يافت همچنين اين واحد به عنوان واحد متوسط درسطح دانشگاههاي آزاد معرفي شد.

درسال1383 رياست دانشگاه به دكتر مجيد شمس واگذارشد و درزمان تصدي ايشان واحد تويسركان هم از لحاظ فيزيكي و هم از نظر كيفي رشد چشمگيري نمود و رشته هاي تحصيلي آن تا 53 رشته از جمله كارشناسي ارشد زبان وادبيات فارسي افزايش يافت.

سال1387 تا اوخر سال 92 دكترسعيد جامه بزرگي رياست اين واحد دانشگاهي را بر عهده گرفت كه رشته هاي تحصيلي به 77 رشته رسيد . در زمينه هاي عمراني خريداري بيش از 9 هكتارزمين، تكميل بناء خوابگاه دانشجويي خواهران با تجهيزات ورزشي درمحوطه خوابگاه، تكميل بناء بانك دانشگاه، احداث پاركينگ ضلع شمالي و احداث پاركينگ ضلع جنوبي، احداث انبارجديد و احداث طبقه سوم كتابخانه جمعاً به مساحت 11300 مترمربع به زيربنا هاي واحد اضافه گرديده .

در حال حاضر نيز دكتر مجتبي بابايي كه در 25 اسفند 1392 جايگزين دكتر جامه بزرگي گرديده عهده دار سمت رياست واحد تويسركان مي باشد.

در حال حاضر واحد تويسركان با دارا بودن 52 كلاس درسي، 7 آزمايشگاه، 13 مورد كارگاه و 5 سايت كامپيوتري،  تعداد 2500 دانشجو در حال تحصيل را در خود جاي داده و بيش از 11500 نفر از بدو تأسيس تا كنون فارغ التصيل داشته است.اساتيدي كه در اين واحد مشغول به تدريس هستند شامل 75 نفر استاد هيأت علمي تمام وقت و 99 نفر به حق التدريس مي باشند. تعداد پرسنل اين واحد 58 نفر مي باشد.

دانشجويان دختر ساكن در خوابگاه دخترانه كوثر بيش از 650 و دانشجويان پسر ساكن خوابگاه برادران حدود 40 نفر مي باشند.

كسب مقام برتر در كشور توسط صندوق رفاه در سال 88 و 86 و همچنين احراز مقام هفتم در سال 87 و مقام دوم درسال 89 در سطح كشور توسط امور مالي و در سالهاي 88 و89 در سطح منطقه بخشي از مقامهايي است كه واحد تويسركان در چند سال اخير كسب نموده است.