هدف دانشگاه آزاد اسلامی برآورده کردن انتظارات مقام معظم رهبری است

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف امروز دانشگاه آزاد اسلامی، برآورده کردن انتظارات زمین مانده مقام معظم رهبری است و مهمترین این انتظارات موضوع اقتصاد دانش بنیان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به نقل از ایسکانیوز، رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در نشست سراسری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پاسخی به یک نیاز تاریخی، ملی و فرهنگی کشور ما بود. خاصیت علم جویی در مردم ایران یک صفت بارز است.

وی با اشاره به اینکه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نفس رهبر انقلاب را به عنوان پشتوانه خود دارد، تاکید کرد: هرچه توسعه کمی زیاد می شود، نیاز به توسعه کیفی نیز بیشتر می شود. در دوران پیش از انقلاب هدف مسئولان دین‌زدایی دانشگاه بود. رسالت دانشگاه آزاد اسلامی بازگرداندن دین به علم بود و این دانشگاه که نام اسلام را نیز به دنبال دارد باید تقویت کننده روحیه دینداری در مباحث علمی باشد.

دکتر ولایتی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نه تنها باید عقب ماندگی ها را جبران کنند، بلکه باید مسیر پیشرفت را پیش گیرد. هدف امروز دانشگاه آزاد اسلامی، برآورده کردن انتظارات زمین مانده مقام معظم رهبری است و مهمترین این انتظارات موضوع اقتصاد دانش بنیان است.

رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طبق رایزنی هایی که انجام شده است واحد های بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه گسترش خواهد یافت. به زودی در کربلا، نجف، بصره، مناطق کرد نشین و بغداد واحد های دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس خواهد شد.

وی همچنین افزود: با سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان مکاتبات خوبی داشتیم و به دنبال این هستیم که دانشگاه جامعی در لبنان داشته باشیم، براین اساس هم واحد لبنان گسترش خواهد یافت.