دیدار صمیمانه نوروزی رئیس واحد با کارکنان واحد تویسرکان

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، در ابتدای این دیدار دکتر بابایی ضمن عرض تبریک آغاز سال نو و بهار طبیعت و و تبریک اعیاد مذهبی شعبان که پیش رو داریم سالی سرشار از خیر و برکت و سلامتی برای آنان و خانواده هایشان آرزو کرد.

دکتربابایی با اشاره به شعار سال ۹8 به نام «رونق تولید» به عنوان راهبردی مهم در تحقق رونق تولیدات ملی و اقتصاد ، نکته‌ سنجی مقام معظم رهبری نشانه تدبیر مدبرانه از سوی ایشان عنوان نمود و با توجه به تاکیدات و رهنمودهای معظم له که در پیام نوروزی خود تأکید داشنند: مشکل اساسی کشور، مشکل اقتصادی است و ضمن اشاره به مشکلات معیشتی مردم در ماه‌های اخیر، بیان داشتند در رابطه ی با بحث اقتصاد مسائلی زیادی از جمله: بحث کاهش ارزش پول ملّی، بحث قدرت خرید مردم ، بحث مشکل کارخانه‌جات و کم‌کاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانه‌جات را پیش رو داریم

که، کلید حل همه این مشکلات، عبارت است از «توسعه‌ی تولید ملّی». بنا بر نظرات مقام معظم رهبری اگر تولید ملی به راه بیفتد و رونق بگیرد، هم می تواند مشکلات معیشتی را حل کند و هم می تواند استغنای کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، علاوه بر آن می تواند مشکل اشتغال را نیز برطرف کند و ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی سر و سامان دهد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد تمامی اساتید و کارکنان واحد تویسرکان با توکل به خداوند منان و اتکا به همت و تلاش جمعی با تمام توان و علی رغم وجود برخی مشکلات و محدودیتها این واحد را همچون سنوات گذشته و با قدرت بیشتری پیش ببریم.

دکتر بابایی در ادامه ضمن ارائه گزارشی اجمالی از اقدامات صورت گرفته دانشگاه در سال 97  از جمله نسویه حساب مالی با کارکنان و اساتید بازنشسته که به همت سازمان مرکزی دانشگاه صورت گرفت به تشریح برنامه های آینده در سال 98 پرداخت و از کلیه کارکنان خواستند در سال جدید با همکاری و همدلی در پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان مشارکت نمایند.