فارغ التحصیل دانشگاه واحد تویسرکان پرستار نمونه سال 97 شد

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، و به نقل از مهناز آزادی مقتدر مدیر گروه رشته پرستاری این واحد دانشگاهی زهرا نجمی و مهدی خزایی فارغ التحصیل پرستاری واحد تویسرکان به عنوان پرستار نمونه سال 97 برگزیده شدند.

مدیر گروه پرستاری واحد تویسرکان با  بیان این خبر گفت: زهرا نجمی فارغ التحصیل این واحد دانشگاهی در بیمارستان ولیعصر(عج) تویسرکان مشغول به خدمت می باشد و با ده سال سابقه کاری به عنوان پرستار نمونه کشوری برگزیده شده است و مهدی خزایی هم از بیمارستان شهید قدوسی شهرستان نهاوند با سه سال سابقه کاری به عنوان پرستار نمونه استانی برگزیده شده است.

مهناز آزادی مقتدر سپس گزارشی مختصر از رشته پرستاری در این واحد دانشگاهی ارائه نمود و تعداد دانشجوی پرستاری شاغل به تحصیل را  ۱۲۰  نفر برشمرد و عنوان نمود: تعداد هیئت علمی این رشته 6 نفر  می باشد که با مدرک؛ ارشد پرستاری بهداشت جامعه، ارشد پرستاری کودکان، ارشد آموزش داخلی- جراحی ارشد پرستاری ویژه و دکتر روانپرستار، دکترای میکروبیولوژی در واحد تویسرکان مشغول به تدریس می باشند.

وی در مورد بیمارستانهای مورد قرارداد گروه پرستاری برای دوره کارآموزی دانشجویان گفت: برای این منظور با بیمارستان ولیعصر تویسرکان، بیمارستان فوق تخصصی قلب فرشچیان همدان، بیمارستان مسمومیت سینا و بیمارستان ترومای بعثت و بیمارستان زنان فاطمیه و بیمارستان توانبخشی شهید بهشتی قرارداد داریم و همکاری می نمائیم.

در خصوص امکانات رشته ی پرستاری هم خاطر نشان کرد: واحد تویسرکان دارای آزمایشگاههای پیشرفته ی میکروبیولوژی و انگل شناسی و بیوشیمی می باشد و اتاق مولاژ آن در سطح استان بی نظیر است و همچنین دارای دو اتاق تمرین مهارتهای پرستاری است که از لحاظ امکانات موررد نیاز این رشته کاملا پیشرفته می باشد و اتاق سمعی بصری که در اختیار دانشجویان و اساتید گروه قرار دارد، ضمناً قابل ذکر است که دانشکده پرستاری و مامایی واحد تویسرکان در یک ساختمان ۴ طبقه قرار دارد که دارای ۸کلاس مجهز به ویدیوپروژکتور می باشد.

لازم به ذکر رشته پرستاری واحد تویسرکان از سال 1373فعال بوده و دانشجو جذب نموده است و در دو استان همدان و کرمانشاه باسابقه ترین واحد در این رشته تحصیلی می باشد.