برگزاری همایش پیاده‌روی به مناسبت هفته سلامت

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

واحد تویسرکان همزمان با سالروز را‌ه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام به برگزاری همایش همگانی پیاده‌‌روی کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان و به همت دفتر فرهنگ اسلامی این واحد دانشگاهی همایش یک روزه پیاده‌روی به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت برای دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار گردید.

در این همایش که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان تا تپه نور الشهدا که مرقد مطهر پنج شهید گمنام و در نزدیکی آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی از شاعران و عارفان مشهور دوران شاه عباس صفویه و صاحب دیوان و ساقی نامه در تویسرکان می باشد برگزار شد،

حجت الاسلام بت شکن مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد تویسرکان با تبریک فرا رسیدن هفته سلامت بر تلاش و کوشش در راستای ارتقای کیفیت مسائل فرهنگی در کنار تحصیل و رفع مشکلات دانشجویان تاکید کرد.

در انتهای این مراسم بین شرکت کنندگان قرعه کشی انجام شد و به رسم یادبود هدایایی از طرف تربیت بدنی واحد تویسرکان به برندگان اعطا شد.