برگزاري مراسم روز معلم در واحد تويسركان

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به مناسبت سالروز شهادت استاد شهيد مرتضي مطهري و بزرگداشت مقام معلم مراسم با شكوهي با حضور اكثر اساتيد هيأت علمي و حق التدريس در مزرعه تحقيقاتي اين واحد دانشگاهي برگزار گرديد.

در اين مراسم دكتر بابايي رئيس واحد تويسركان پس ازعرض خير مقدم به اساتید و تبريك هفته معلم  به، در رابطه با جایگاه و شأن معلمی و تعیلم و تربیت گفت: اولین معلم انسان خود خداست، خداست که مربی و رب است و تربیت کننده انسان است و هرکس در شغل معلمی همت می گمارد کار خدایی انجام می دهد و عنوان مقدس معلمی برگرفته از اوصاف خداوند متعال است  و خداوند در قرآن کریم می فرماید: «علم الانسان مالم یعلم (علق-5) خداوند متعال به انسان آنچه را نمی دانست یاد داد.

وی سپس با اشاره به حديث شريفي از حضرت رسول(ص) در مورد مقام معلم که می فرمایند: «انما بعثت معلما» همانا که من به عنوان معلم انسان ها مبعوث شده ام خاطر نسان کرد: این آیات و احادیت تاکید بر این دارند که شغل معلمی شغلی الهی است و جایگاه رفیع علم و دانش و به تبع آن مقام شامخ معلم را نشان می دهد.

بابایی با بیان اینکه جایگاه و شأن معلم جایگاه والایی است و احترام به معلم درونی و ذاتی است و همه شأن معلم را بخوبی می شناسیم، تاکید نمود: همه ی فعالان در عرصه های مختلف در برابر مقام معلمان سر تعظیم فرود می آورند.

پس آز ان حجت الاسلام دکتر علی محمد برنا عضو بازنشسته هیأت علمی این واحد دانشگاهی نیز در سخناني از ديدگاه قرآن و احاديث اهل بيت (ع) به بيان فضائل و جايگاه علم و عالم پرداخت و ضمن نقل حدیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص)  که می فرمایند: «الآباء ثلاثة: أبٌ ولدک، و أبٌ زوّجک، و أبٌ علّمک» هر انسانی سه پدر دارد: اول پدری که باعث به وجود آمدن او شده، دوم پدری که دخترش را به عقد او در می‌آورد و سوم، پدری که به انسان علم می‌آموزد یعنی مقام و مرتبه کسی که به انسان علم می آموزد تا حد پدر انسان بالا می اید و بر او حقی همچون حق پدری پیدا می کند و البته این به صورت عام است و شامل استاد و معلمی که زن می باشد هم می شود و می توان گفت: در این صورت مقامی همچون مقام مادر انسان را دارا می شود و در کل اینها نشان دهنده جایگاه رفیع علم و دانش را مشخص می کند.

پس سخنراني دکتر علی محمد برنا اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام بت شکن مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد و پس از آن در پایان مراسم و به رسم یاد بود از اساتيد با اهداء لوح تقدير قدرداني شد.