تشكيل كلاس‌هاي فوق برنامه فوتسال در مدرسه سما

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان كلاس‌هاي فوق برنامه فوتسال در مدرسه سما در تابستان هم ادامه دارد و آماده پذیرش متقاضیان در ترم تابستان می‌باشد.

بنا به گفته بهنام بياتي مربی ورزش دبستان سما و دانشجوي دكتراي تربيت بدني پس از برگزاري امتحانات ترم اول درس تربيت بدني و برآورد وضعيت جسماني دانش آموزان دبستان، تصميم بر آن شد كه از ظرفيت رشته فوتسال جهت ارتقا فاكتورهاي آمادگي جسماني دانش آموزان استفاده شود.

وی با تأکید بر این که: با توجه به محبوبيت رشته فوتسال در بين دانش آموزان، پس از اطلاع رساني به خانواده های دانش آموزان سما، متقاضیان برای ثبت نام و تشكيل كلاس‌هاي فوق برنامه فوتسال با استقبال برای شرکت و استفاده از این کلاس‌ها اقدام به ثبت نام نمودند، توضیح داد: پس از پايان ثبت نام، برنامه ريزي‌هاي مفصلي جهت بهره‌برداري حداكثري دانش‌آموزان از اين كلاس‌ها صورت گرفت و كليه امكانات سخت‌افزاري دبستان سما و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تويسركان بكار گرفته شد تا ضمن آموزش‌هاي به روز فوتسال، اهداف جسماني و تربيتي برگزاري اين دوره‌ها که شامل: ايجاد تحرك و نشاط در بين دانش‌آموزان، دور كردن بچه‌ها از بازي‌هاي كامپيوتري و فضاي مجازي و همچنین افزايش روحيه كار تيمي... می‌باشد محقق گردد.

وی در پایان ميزان درآمد حاصل از برگزاري اين دوره  از کلاس‌ها را به ازاي هر ترم مبلغي در حدود 25.000.000 ريال عنوان کرد.

.