برگزاري كارگاه هيجاني و شاد ويژه دانش آموزان در دبستان سما

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، مرضیه هنرآموز مدیر دبستان پسرانه و دخترانه ی سما در خصوص برگزاری این کارگاه گفت: این برنامه مجموعه‌ای از کارناوال‌ها، فستیوال‌ها و کارگاه‌های بازی محور هستند که هدف اصلی آن‌ها تخلیه هیجان و انرژی کودکان است.

مدیر دبستان سما عنوان نمود: متاسفانه در دنیای امروز کودکان به علت تک فرزند بودن و نداشتن هم بازی، زندگی در محیط آپارتمان و استفاده از بازی‌های دیجیتالی کمتر امکان تخلیه هیجان خود را دارند و این بازی‌ها باعث تخلیه هیجان بچه‌ها می‌شود و بسیاری از مشکلات رفتاری کودک حل را در حین بازی حل می‌کند.

وی با بیان اینکه مشکلات بسیاری مانند ترس کودکان، افسردگی کودکان، مشکلات اضطرابی( مثل شب ادراری، ناخن جویدن و …) مشکلات وسواس، مشکلات پرخاشگری و … تمام توسط این کارگاه مورد بهبود قرار می‌گیرند تاکید کرد: این کارگاه‌ها همیشه در برنامه‌های آموزشی دنیای نوابغ جایگاه خاصی دارد و حل این موارد باعث افزایش راندمان دقت و تمرکز می‌شود.

هنرآموز خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروز به همت مديريت مجموعه سما نخستين كارگاه شادي با عنوان جشنواره كف‌بازي و رنگ‌بازي براي دانش‌آموزان پايه اول سال تحصيلي جديد برگزار شد و فرزندان عزيزمان با انجام بازي‌هاي متنوع و كشيدن نقاشي و كف‌بازي روزي پر از شادي و هيجان را سپري كردند.