گزارش مراسم جشن میلاد امام هشتم(ع) در واحد تویسرکان

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، مراسم جشن ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع)، همزمان با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با همت دفتر فرهنگ اسلامی و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی محمد برنا در مسجد دانشگاه واحد تویسرکان برگزار ‌شد.

در این مراسم دکتر برنا ضمن اشاره به فضایل علمی و اخلاقی آن امام همام، یادآور شد امام جواد (ع) زیارت قبر پدر بزرگوارش را افضل‌تر از زیارت امام حسین(ع) عنوان فرموده و دلیل آن را غربت آن حضرت دانسته است و خاطر نشان کرد: زیارت هر امام و امام‌زاده فضیلتی مخصوص به خود را دارد و با توجه به اینکه هر یک از ائمه جلوه‌ای از صفات خداوند در روی زمین و آینده تمام‌نمای بروز صفات الهی در بین خلق می‌باشند زیارت هر یک از این بزرگواران می تواند سرمنشاء اثرات روحی و معنوی زیادی در زندگی ما باشد.

عضو بازنشسته هیأت علمی واحد تویسرکان سپس با اشاره به اینکه این راه و روش و طریقه ائمه ما بوده که با هیچ ستمکاری سرسازگاری نداشتند، گفت: انقلاب ما نیز ادامه دهنده راه ائمه هدی علیهم‌السلام می‌باشد و در همین مسیر آغاز شد و در طول 40 سال گذشته با رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری طی‌طریق کرده و امروز هم با رهنمودهای ایشان در مقابل تمام زورگوئیهای استکبار جهانی به رهبری آمریکا ایستاده‌ایم و خشم امروز آمریکا از همین ایستادگی ملت ایران نشأت می‌گیرد.

پس از سخنان دکتر برنا، حجت‌الاسلام بت‌شکن مسئول دفتر فرهنگ به تعدادی از کارکنان که در مسابقات فرهنگی عنوان کسب کرده بودند به رسم یادبود جوایزی اهدا نمود.

پایان بخش برنامه، صرف ناهار در مسجد دانشگاه بود.