برگزاری آزمون فاینال دانشجویان مامایی

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، زهرا عسلی مدیرگروه رشته مامایی از برگزاری آزمون فاینال دانشجویان ورودی ۹۴ مامایی خبر داد.

وی گفت: آزمون فاینال دانشجویان ورودی ۹۴ مامایی هم اکنون در حال برگزاری است و تعداد دانشجویان ۳۳ نفر می‌باشد که باید در دو امتحان عملی زایمان و زنان شرکت نمایند. این آزمون هر سال قبل از فارغ التحصیلی دانشجویان مامایی برگزار می‌گردد.

عسلی بیان کرد: آزمون عملی زایمان در بیمارستان فاطمیه توسط مدیرگروه و چند نفر از ماماهای کارشناسی ارشد برگزار می‌گردد و از تاریخ ۲۲ تیرماه آغاز شده است و تا ۲مرداد ماه به صورت روزانه ادامه خواهد داشت و هر کدام از دانشجویان باید یک مادر باردار را کنترل نماید و تولد نوزاد آن را برعهده دارند.

مدیر گروه رشته مامایی واحد تویسرکان ضمن اینکه این آزمون را بسیار وقت‌گیر و سخت عنوان نمود در پایان خاطر نشان کرد: آزمون عملی بیماری‌های زنانِ این دانشجویان، در بیمارستان تامین اجتماعی در تاریخ‌های ۳۱ تیر و ۱و۲و۳ مرداد زیر نظر دکتر زهرا قدسی و دکتر مریم توقیری از اعضاء هیات علمی گروه مامایی واحد تویسرکان برگزار می‌شود و دانشجویان در تشخیص بیماری و معالجه و نسخه نویسی مورد آزمون عملی قرار می گیرند.