جلسه تودیع و معارفه مدیریت دبیرستان سما

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان جلسه‌ی تودیع و معارفه مدیریت جدید دبیرستان دخترانه دوره دوم سما در سالن کنفرانس واحد تویسرکان برگزار شد.

در این مراسم مریم حبیب‌زاده رئیس دبیرستان سما پس از دو سال فعالیت تودیع و لعیا شوشتری از کارکنان واحد تویسرکان که به صورت مأمور در سما مشغول به انجام خدمت می‌باشد به عنوان مدیر جدید دبیرستان معرفی شد.

دکتر بابایی در این مراسم پس از تقدیر و تشکر از زحمات حبیب زاده به عنوان اولین مدیر دبیرستان دخترانه سما و نهایت استفاده از تجربیات وی که سابقه سی سال فعالیت در آموزش و پرورش را به عنوان دبیر و سالها تجربه به عنوان مدیر در مدارس دولتی را داشته است عنوان نمود: شغل معلمی شغلی است الهی و علاوه اینکه به عنوان یک شغل و جایگاه اجتماعی مورد توجه است یک شغل الهی و مقدس است و در واقع می‌توان اولین گفت با توجه به اینکه اولین معلم انسان خود خداست و خداست که مربی و رب است و تربیت کننده انسان است، هرکس در شغل معلمی همت می‌گمارد کار خدایی انجام می دهد و عنوان مقدس معلمی برگرفته از اوصاف خداوند متعال است و خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: خداوند متعال به انسان آنچه را نمی‌دانست یاد داد.

سپس دکتر مصطفی حسامی ارشد مدیر مجتمع آموزشی سما با بیان اینکه واحد تویسرکان اولین تجربه مدارس سما را با دبیرستان دخترانه آغاز کرد و هیچ کدام از همکاران و اساتید واحد در این زمینه تجربه‌ای نداشتیم و در واقع تلاش و تجربه و همت خانم حبیب‌زاده بود که در این مسیر، دشواریها را برای به سرانجام رساندن این راه جدید، هموار کرد و امیدوارم بتوانیم با استفاده از تجربیات ایشان که تا این لحظه بسیار موفق بوده و خوشبختانه اعتماد عمومی و خانواده‌ها را در سطح شهر به دست آورده ایم به طوری که خانواده‌ها با اعتماد کامل و فراغ بال دانش آموزان خود را در این مجتمع ثبت نام می‌کنند و امروز شاهد رشد و گسترش این مجموعه در مقاطع دبستان پسرانه و دخترانه و مقطع اول دبیرستان پسرانه و دخترانه، علاوه بر دوره دوم دبیرستان دخترانه هستیم و چیزی حدود 430 نفر برای سال آینده در این مجتمع ثبت نام نموده‌اند و قطعاً تجربیات خانم حبیب‌زاده یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در این مرحله بوده و بسیار خوش بین هستیم در آینده شاهد گسترش این مجموعه نوپا در شهرستان باشیم و بتوانیم خدمتی ماندگار و ارزنده ارائه نمائیم.

دکتر حسامی برای مدیریت جدید هم آرزوی موفقیت نمود و تاکید کرد: خانم شوشتری هم در که این دوسال به عنوان معاون دبیرستان مشغول به خدمت بوده از همکاران فعال در واحد تویسرکان می‌باشد که دارای تجربیات زیادی هستند و در این مدت هم با تلاش و پیگیریهای مجدانه در این مسیر کمکهای شایانی به مجموعه سما داشته و امیدواریم که با کوشش وتلاش همه همکاران و پشتکار خود ایشان شاهد شکوفایی و رشد بیش از پیش مجموعه سما باشیم.

در پایان با اهدا لوح تقدیر به مریم حیبیب‌زاده از زحمات وی قدردانی و حکم مدیریت شوشتری هم امضا و به وی اهدا گردید.

.