فعالیتهای فرهنگی واحد تویسرکان در سال 93

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار و اطلاعیه های دفتر فرهنگ اسلامی

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تويسركان حجت الاسلام بت شكن مسئول دفتر فرهنگ اسلامي اين واحد دانشگاهي گزارشي كلي از عملكرد يكساله دفتر فرهنگ در سال 93 ارائه نمود و در اين خصوص گفت: با شروع ترم جديد و با همكاري هيآت مذهبي، تشكلهاي سياسي اسلامي و بسيج دانشجويي و اساتيد روند كارهاي فرهنگي در خوابگاه دخترانه كوثر با دقت و تلاش بيشتري نسبت به قبل انجام گرفته كه مي توان به اجراي برنامه هاي از جمله پخش و اكران فيلم به مدت 3 شب در هفته و برگزاري مسابقات فرهنگي، مذهبي، ورزشي بصورت يك شب در هفته و همچنين برگزاري نماز جماعت بطور مستمر و جلسات حلقه صالحين و زيارت عاشورا و دعاي توسل و اردوهاي يك روزه ويژه دانشجويان خوابگاه اشاره كرد. بت شكن در ادامه عنوان نمود: هدف از اجراي اين برنامه ها علاوه بر آشنايي بيشتر دانشجويان با روح و فرهنگ اسلامي، ايجاد محيطي  شاد و متنوع و فاصله گرفتن دانشجويان از رخوت و يكنواختي در درون خوابگاه هاي دانشجويي است. وي در ادامه يادآور شد: اعزام دانشجويان به نماز جمعه همراه مسئولين فرهنگي واحد و شناسايي دانشجوياني كه از نظر مالي دچار مشكل هستند و يا از نظر اعتقادي و مذهبي با شبهات و ابهاماتي روبرو مي باشند و در نظر گرفتن برنامه هايي ويژه براي اين افراد از قبيل انجام مشاوره هاي فرهنگي، آموزشي و اردوهاي رايگان كه توسط خيرين انجام مي شود و در نظر گرفتن تخفيفات شهريه از ديگر برنامه هايي است كه توسط بخش فرهنگي واحد به اجرا درآمده است.

بت شكن در ادامه بصورت فهرست وار گزارش مختصري از فعاليتهاي دفتر فرهنگ اسلامي واحد تويسركان در طول سال 93 به شرح ذيل ارائه نمود:

1-    برگزاری نشستهای معرفتی با موضوعات دینی، قرآني، فرهنگی، اخلاقی، مهدویت، امربه معروف و نهی از منکر  جهت دانشجویان و کارکنان و اساتید واحد.

2-     برگزاری مراسمات ماه مبارک رمضان در سطح دانشگاه و فضاسازی.

3-     برگزاری نماز جماعت در مسجد و خوابگاه دانشجویان به صورت مرتب.

4-     برگزاری مراسم ولادت و شهادت ائمه (ع) در سطح واحد و خوابگاههای دانشجويی خصوصا ماه محرم.

5-    برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی و راهیان نور جهت دانشجویان ، کارکنان و اساتید

6-     فضاسازی در قالب بنر و پوستر با موضوعات دینی، اخلاقی، حجاب، مهدویت، انقلاب اسلامی، مهدویت ، عاشورا و محرم در محوطه و ساختمانهای واحد

7-    برگزاری مسابقات سراسری قرآن وعترت بین دانشجویان و کارکنان واساتید و اهداء جوائز به نفرات برتر.

8-    تشکیل کانونهای فرهنگی و هنری و مهدویت و حجاب و اجراء برنامه ها جهت این کانونها .

9-    برگزاری تئاتر به مناسبتهای مختلف توسط کانون هنرمندان دانشجو در سطح واحد.

10-                        شرکت در راهپیمائی های یوم الله 22 بهمن و روز قدس توسط دانشجویان واساتید وکارکنان واحد .

11-                        برگزاری نمایشگاه کتاب در سطح دانشگاه .

12-                        برگزاری مشاوره در موضوعات مختلف دینی وروحی و اخلاقی جهت دانشجویان در دفتر فرهنگ اسلامی.

13-                        برگزاری نشستهای فرهنگی، مراسمات مذهبی، ادعیه و زیارات، جلسات مشاوره مورد نیاز دانشجویان و فعالیتهای ورزشی در خوابگاه دانشجویان.

14-                        برگزاری اردوهای تفریحی درون شهری جهت دانشجویان.

15-                        اجرای برنامه های همچون سرکشی به خانواده شهداء و تجلیل از ایثارگران و برنامه های هفته دفاع مقدس و یادواره شهداء گمنام، اردوهای جهادی، اردوی راهیان نور، برگزاری جلسات معرفتی حلقه صالحین توسط بسیج اساتيد و دانشجوئی در سطح دانشگاه.

16-نشست علمي با عنوان تغذبه در اسلام با حضور آقا ميري

17-                        راه اندازي وبلاگ فرهنگي كه توسط دانشجويان مديريت مي گردد.

18-                        برگزاری مسابقات کتابخوانی با موضوعات فرهنگی، دینی و قرآنی بین دانشجویان، کارکنان و اساتید واحد واهداء جوائز به نفرات برتر.

برنامه های در دست اجرا

1-    تشکیل گروه نشریه جهت راه اندازی نشریه باور توسط دانشجویان کانونهای فرهنگی.

2-    تلاش و برنامه ریزی جهت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سطح اساتید و دانشجویان.

3-    برنامه ریزی جهت اجرای امر به معروف و نهی از منکر در سطح دانشگاه.

برنامه ریزی جهت گسترش فعالیتهای کانون مهدویت و انقلاب اسلامی  و کانون هنردر بین دانشجویان.