فعالیتهای پژوهشي واحد تویسرکان در سال 93

نوشته شده توسط روابط عمومی on . ارسال شده در اخبار و اطلاعیه های حوزه معاونت پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تويسركان دكتر جواد حسيني معاون پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي از اعضاي هيأت علمي گروه شيمي واحد تويسركان است كه در بهمن ماه سال جاري به اين سمت منصوب شد و  همزمان مدیریت اقتصاد دانش بنيان و فعاليت­هاي اقتصادي درآمد زا در را نيز عهده دار مي باشد.

دكتر حسيني در رابطه با فعاليتهاي حوزه ي پژوهش طي 12 ماه سال جاري گفت: همزمان با تأكيد رياست عالي دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر تأمين حداقل 12% از هزينه هاي واحدهاي دانشگاهي از راه هايي غير از شهريه دانشجو، اين واحد دانشگاهي نيز فعاليتهاي اقتصادي دانش بنيان را جهت نيل به اين دستورالعمل آغاز نمود و در همين راستا كشت آزمایشی زعفران در زمینی به وسعت 5000 متر مربع را اجرا و مورد بهره­برداری قرار داد.

دكتر حسيني در رابطه با گسترش فعاليتهاي مديريت اقتصاد دانش بنيان و درآمد زا اضافه كرد: طرح كنترل هوشمند موتور خانه، طرح تولید نانو پودر نیکل، تولید نانو پودر مس در مقیاس صنعتی، طرح قاب تسمه تایم با قابلیت بازبینی تسمه تایم، طرح اجرای گلخانه پرورش گیاهان و گل­های زینتی، طرح ساخت دست مصنوعی و چندین طرح کاربردی دیگراز برنامه هايي است كه در دانشگاه واحد تويسركان به دنبال عملياتي نمودن آنها هستيم و در دستور كار كميته بهره­ وري قرار گرفته است.

معاون پژوهشي واحد تويسركان همچنين در خصوص اهم فعاليت­هاي حوزه پژوهش واحد تویسرکان در يك سال گذشته آماري به شرح ذيل ارائه نمود:

مقالات چاپ شده ISI و نمايه بين المللي: 12 عنوان

مقالات علمي پژوهشي: 9 عنوان

مقالات ارائه شده در كنفرانس هاي داخلي: 4 عنوان

مقالات ارائه شده در كنفرانس هاي داخلي: 9 عنوان

تعداد طرحهاي پژوهشي داخلي پايان يافته: 6 مورد

تعداد طرحهاي پژوهشي داخلي در حال اجرا: 29 مورد

تعداد عنوان كتاب تأليف شده: 2 عنوان

کتابخانه واحد

مساحت كل كتابخانه 1110 متر مربع می­باشد. تعداد 51000 جلد كتاب فارسي و لاتين در قالب كتاب­هاي عمومي و تخصصي در كتابخانه مركزي موجود مي­باشد كه از اين تعداد 1750 جلد آن در بخش مرجع قرار دارد. همچنین کتابخانه واحد دارای سالن اختصاصی کتب مرجع و سالن مطالعه مجزا برای برادران و خواهران می­باشد.

باشگاه پژوهشگران جوان

باشگاه پژوهشگران جوان در سال 1383 در این واحد تاسیس گردید و تا کنون 324 نفر از نخبگان و فرهیختگان دانشجویی و اساتید، عضو باشگاه بوده اند و از خدمات آن بهره مند شده اند. اعضا باشگاه افتخارات گوناگونی در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی کسب نموده اند که اهم این افتخارات در سال 1393 به شرح ذیل می باشند:

کسب مدال طلا گروه الکترونیک و مدال برتر گروه کامپیوتر در چهارمین جشنواره بین المللی مخترعان، مبتکران و نوآوران علوم و تحقیقات فارس

کسب رتبه اول گروه هنر و معماری در یازدهمین جشنواره ملی ایده های برتر

کسب رتبه سوم گروه برق و کامپیوتر در جشنواره خوارزمی

انتخاب مقاله عضو باشگاه به عنوان مقاله برتر دانشجویی

انتخاب طرح پژوهشی عضو باشگاه به عنوان طرح برتر در حوزه بهره وری

آزمایشگاه­ها و کارگاه­ها

تعداد کارگاه­ها و آزمایشگاه­های واحد 39 مورد شامل، 5 کارگاه کامپیوتر، 21 کارگاه آموزشی و 13 آزمایشگاه می­باشد. در سایت­های کامپیوتر 170 دستگاه رایانه در اختیار اساتید و دانشجویان قرار دارد که 130 دستگاه از آنها متصل به اینترنت می­باشند. علاوه بر آن 35 کلاس و سالن مجهز به ویدئو پرژکتور می­باشند.