انتخابات مجلس شورای اسلامی

نوشته شده توسط مدیر سایت on . ارسال شده در اخبار و اطلاعیه‌های تشکل اسلامی-سیاسی اساتید

چنین بود که از جنگ تا تحریم‌های اقتصادی و سیاسی و انواع دیگر تهدیدهای آشکار و پنهان علیه مردم نه تنها نتوانست در غیرت و شجاعت مردم در حفاظت از نظام و دستاوردهای آن تاثیری بنهد بلکه باعث شد تا دشمن شناسی و استقلال خواهی ملت روز افزون شده و مردم مصمم‌‌تر در دفاع از انقلاب و ارکان شکل یافته نظام به صحنه آمده و آنان که معتقدانه‌تر به پیشبرد این مسیر بودند را در راس امور حکومتی انتخاب نمایند.

تجربه سی ساله مردم در انتخابات مختلف به خوبی به آنان ثابت کرده است که حضور هر چه پرشورتر در صحنه و انتخاب هر چه آگاهانه‌تر باعث می‌شود تا علاوه بر یاس دشمن، پیشرفت‌های مادی و معنوی و رشد آبادانی بیشتری نصیب ملت ایران نیز گردد.

و بالعکس هر گاه که انتخاب مردم اندکی از این ویژگی‌ها فاصله گرفته است نه تنها منجر به پدید آمدن تنش‌های سیاسی و روانی در جامعه شده و ارزش‌ها و آرمان‌ها تحت الشعاع واقع شده است که حتی در پیشرفت‌های مادی نیز توفیقی حاصل نشده است.

چنین است که تعهد، دلسوزی، ‌عدم وابستگی به غرب، مردم‌داری، امانتداری، صداقت، انقلابی و ارزشی بودن و‌. . . از جمله ویژگی‌هایی است که مورد توجه واقع شده و بایستی بیش از پیش مطمح نظر قرار گیرد.

اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان علاوه بر دعوت از مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به حضور پرشکوه و دشمن شناسانه در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، اطمینان دارد که انتخاب اصلح و شایسته آنان در تعیین وکلای منتخب خانه ملت بار دیگر یاس و ناامیدی دشمنان را پدید خواهد آورد.

بی‌شک خدمت به مردم و احیای هر چه بیشتر ارزش‌ها و مقابله با ترفندهای دشمنان از جمله اولویت‌های کاری مجلس آینده خواهد بود.