16 آذر مبارک

نوشته شده توسط مدیر سایت on . ارسال شده در اخبار و اطلاعیه‌های تشکل اسلامی-سیاسی اساتید

یاد امام حسین (ع) و واقعه ی عاشورا همواره در قلب امت بیدار اسلامی زنده است و آنچنانکه حضرت زینب(س) پیام رسان حقیقت عاشورا بود ما دانشجویان نیز جهت تحقق آرمانهای امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی وبه تبع فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت آیه ا...امام خامنه ای(مدظله العالی) از تلاش باز نخواهیم ایستاد.

تهاجمات نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی هربار با چهره ای جدید رخ می نماید آنچنانکه در فتنه ی سال گذشته عده ای فریب خورده و معاند بازیچه استکبار شدند که با هوشیاری و بصیرت رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی و پشتیبانی ملت فهیم و همیشه در صحنه ی ایران پشت سر گذاشته شد.

و امروز تلاش عاجزانه ی مستکبرین چهره ی پلید خود را با ترور دانشمندان ایران اسلامی نمایان می کنند،هفته گذشته شاهد ترور دو استاد بسیجی علم فیزیک هسته ای شهید شهریاری و دکتر عباسی بودیم.