اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول 97-96 واحد تویسرکان

مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان از تقویم آموزشی این واحد دانشگاهی در نیمسال اول 97-96 خبر داد

به گزارش رابط عمومی واحد تویسرکان، فرزاد محمدحسینی محدوده زمانی فعالیت آموزشی را در نیمسال اول 97-96 به طور کامل تشریح کرد و گفت: شروع انتخاب واحد اینترنتی از روز یکشنبه دوازدهم شهریور تا ساعت۲۴ روز چهارشنبه  بیست و دوم همین ماه انجام خواهد شد و حذف و اضافه اینترنتی نیز از دوشنبه  دهم مهر96 شروع و تا پایان روز پنجشنبه سیزدهم ادامه خواهد داشت.

بنا به گفته مدیر آموزش واحد تویسرکان شروع کلاس‌ها از روز شنبه  بیست و پنجم شهریور است و کلاس ها در طی روز در ساعات 8 و  30/10  صبح و 30/13 و 16  بعرازظهر تشکیل می شود ضمناً تعیین ظرفیت هر کلاس به صورت واقع بینانه پیش بینی شده است.

شروع امتحانات عملی از 9/10/96 تا 13/10/96 و پایان کلاس ها بنا به جدول زمانبندی پنجشنبه مورخ 14/10/96 اعلام شده است.

محمدحسینی با اعلام زمان برگزاری امتحانات پایان ترم از شانزدهم دیماه تا بیست و هشتم همین ماه  تاکید کرد: امتحانات عملی و امتحانات پایان ترم صرفاٌ در دامنه زمانی فوق امکان پذیر است و استادان مجاز به برگزاری امتحانات خارج این محدوده زمانی نیستند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه انتخاب واحد نیمسال اول 97-96 بلافاصله بعد از امتحانات نیمسال تابستان برگزار می گردد،  تمامی اساتید موظف هستند حداکثر پنج روز بعد از تاریخ امتحان هر درس، لیست نمرات دروس را به امتحانات تحویل نمایند.

محمدحسینی تأکید کرد: با توجه به اینکه 13روز برای امتحانات در نظر گرفته شده مدیران گروه‌ها باید به نحوی برنامه‌ریزی کنند که دانشجویان با تراکم سنگین در برخی از تاریخ امتحانات خود مواجه نشوند.