آموزش اطفای حریق ویژه دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اسلامی تویسرکان

یک دوره مانوراطفای حریق با حضور دانشجویان خوابگاه دخترانه فاطمیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، دبیر کانون دانشجویی هلال احمر واحد تویسرکان در رابطه با این مانور گفت: «مهم‌ترین شیوه برای پیشگیری حوادث ارائه برنامه‌های آموزشی است و به منظور بالابردن سطح آموزشی دانشجویان خوابگاه در مواقع خاص بیشترین نقش را در زمینه مدیریت بحران ایفا می‌کنند که برگزاری اینگونه مانورها می‌تواند از خطرات و حوادث احتمالی جلوگیری کند».

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجمع کشوری کانون های دانشجویی جمعیت هلال احمر افزود: «با توجه به اهمیت برگزاری دوره آموزشی اطفای حریق با هدف ارتقای سطح آگاهی کارکنان در راستای شناسایی انواع حریق، انواع خاموش کننده‌ها و نحوه اطفای حریق، برگزار شد که در این دوره کارکنان با آشنایی با پدیده آتش سوزی، راهکارهای مقابله با حریق و اطفای آن رابه صورت عملی آموزش دیدند.».

امین اسدبگی در ادامه در خصوص نحوه ی برگزاری این مانور گفت: موضوعات اطفاء حریق شامل مایعات (حریق بنزین و گازائیل) جامدات (چوب و کارتن) و گازها ( گاز و گپسول گاز) بود و قبل از شروع مانور آموزش تئوری توسط نرگس خدابخشی داور آتشنشانی به دانشجویان داده شد و سپس در محوطه خوابگاه آموزش عملی داده شد  و سپس مانور برگزار گردید.

بنا به گفته اسدبگی این مانور با همکاری جمعیت هلال تویسرکان و دفتر فرهنگ و کانون دانشجویی هلال احمر واحد برگزار گردیدد.