اجراي نمايشنامه «بانوی صبر» در آمفي تئاتر واحد تويسركان

به مناسبت فرا رسیدن اربعين حسيني نمايشنامه « بانوی صبر» به كارگرداني اکبر پیری به مدت يك هفته در سالن آمفي تئاتر واحد تويسركان به روي سن رفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان اکبر پیری نویسنده و کارگردان این نمایشنامه در این رابطه گفت: موضوع نمايشنامه به صورت یه سیر تاریخی از زمانی که زینب(س) به دنیا می آید سلسله وار به ترتیب شهادت حضرت زهرا(س)، غربت امیرالمومنین(ع) و شهادت آن حضرت، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و قیام عاشورا و شهادت اباعبداله الحسین (ع) و اربعین و در پرده آخر شهادت یکی از مدافعین حرم را به تصویر می کشد.

اجرا نمایش به صورت صامت و بی صداست و از زبان راوی بیان می شود .

بنا به گفته پیری گروه فرهنگي هنري باران وابسته به دفتر فرهنگ واحد تويسركان براي اجراي اين نمايشنامه به مدت 30 روز تمرين مداوم داشته كه همين امر باعث گرديد نمايش با كيفيتي عالي به اجرا درآيد و رضايت مسئولين و اساتيد و دانشجويان واحد را در پي داشته باشد.

پیری با بیان اینکه نمایش بانوی صبر موضوعی است که صبر و رشادت حضرت زینب(س)  را از بدو تولد تا بعد از قیام عاشورا میدهد عنوان نمود: زینب(س) بانویی است که تمامی ستم ها و داغ ها را به خاطر زنده نگه داشتن اسلام کشیده و وقتی تمام عزیزان خود را در این راه از دست می دهد با صبر و استقامت بی بدیل خود باعث رسوا یزیدیان می شود

نویسنده و کارگردان بانوی صبر در پایان با بيان اينكه در اجراي اين كار تعداد 46 نفر از دانشجويان بعنوان بازيگر و عوامل پشت صحنه همكاري نموده اند از زحمات این مجموعه و همچنین مسئولین دانشگاه بخصوص معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامی واحد تشکر و قدرداني كرد و گفت خدا را شاکریم که این نمایش با استقبال خوبی روبرو شد و بینندگان از حاصل کار رضایت خاصی داشتند و همین امر باعث شد  هیچ کدام از دوستان  با وجود کار زیاد احساس خستگی نکنند.

لازم به ذکر است به همین مناسبت و همزمان با  اجرای این نمایشنامه گروه سرود و تواشیح مرال(همسرایان) وابسته به دفتر فرهنگ اسلامی واحد تویسرکان نیز به سرپرستی صابر فرخی و آهنگسازی محمد نیکو منش نوای «شور عشق » را اجرا نمودند.