کسب رتبه برتر کانون دانشجویی در بیست و هشتمین مسابقات کشوری

تیم برادران کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد تویسرکان موفق به کسب رتبه برتر کشور در رشته حمل تخصصی مصدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان رامین اسدبگی مربی جمعیت هلال احمر و دبیرکانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد تویسرکان در خصوص کسب این مقام گفت: مسابقات رفاقت مهر سازمان جوانان هلال احمر هرساله در رشته های امداد و کمک های اولیه، حمل تخصصی مصدوم، اسکان اضطراری و زبان انگلیسی در مراحل مختلف: (کانونی، شهرستانی، استانی و کشوری) برگزار می گردد.

مربی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در این دوره از مسابقات دو تیم حمل تخصصی مصدوم به تفکیک جنسیت از کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد واحد تویسرکان شرکت کرده بود افزود: تیم خواهران موفق به کسب رتبه دوم استان و تیم برادران موفق به کسب رتبه اول استان و راهیابی به مسابقات کشوری شد که در آبان ماه به مسابقات کشوری اعزام شد و در بیست و هشتمین دوره از مسابقات کشوری رتبه برتر کشور در رشته حمل تخصصی مصدوم  را به خود اختصاص دادند.