ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی برای خانواده دانشجویان زلزله زده

دانشجویان زلزله زده ی دانشگاه آزاد تویسرکان از پرداخت شهریه خوابگاه معاف شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان رییس این واحد دانشگاهی از ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی به خانواده دانشجویان زلزله زده ی این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجتبی بابایی با ابراز همدری با خانواده های زلزله زده استان کرمانشاه، گفت: با توجه به زلزله ی اخیر و ضرورت همیاری هم وطنان خود در این مناطق و سرکشی و بازدید و دلجویی از خانواده های دانشجویان کرد نشین و مقیم استان کرمانشاه وظیفه انسانی خود دانستیم با توجه به اهمیت و ضرورت موضوع، جلسه ای فوق العاده با حضور همه همکاران و اساتید برگزار گردد و مقرر شد با رضایت همکاران در اقدامی هماهنگ حقوق یک تا چند روز خود را جهت این عمل خداپسندانه اختصاص دهند، که این کمکها تا کنون به بیش از 12 میلیون تومان رسیده و همچنان ادامه داد.

رییس واحد تویسرکان عنوان نمود: علاوه بر این، مقداری لوازم و مایحتاج ضروری از قیبل 30 پک آماده شامل 70 تخته پتو، خرما، لباس گرم، کلاه، جوراب، قابلمه، ماهی تابه، نان، دستمال کاغذی، مای بی بی، بیسکویت و کیک، تن ماهی، کنسرو لوبیا، قند، ماکارونی، مسواک، صابون، شیر خشک، حلواشکری، چای، لوازم بهداشتی. و...تهیه و تحویل دانشجویان زلزله زده گردید.

وی اظهار کرد: قرار ابتدایی بر این بود تا کمک های این مجموعه دانشگاهی جمع آوری و تحویل هلال احمر شهرستان گردد، اما با توجه به این که تعدادی از دانشجویان واحد تویسرکان از مناطق کردنشین و اهل مناطق زلزله زده بودند، تصمیم بر آن شد که کمکهای جمع آوری شده برای خانواده های این عزیزان اختصاص یابد و برای دلجویی از ایشان، به اتفاق معاون اداری مالی و دو تن از دیگر همکاران به سرپل ذهاب رفتیم و از نزدیک با آنان دیدار و از وضعیت آنان آگاهی پیدا کردیم.

دکتر بابایی همچنین به دیگر کمک های این دانشگاه به دانشجویان خود در مناطق زلزله زده اشاره کرد و عنوان نمود در جلسه مذکور پیشنهادات دیگری هم ارائه گردید و مقرر شد: با توجه به میزان خسارت وارد شده به دانشجویانمان، برای آنان تا سقف 100 درصد تخفیف هزینه خوابگاه در نظر گرفته شود و همچنین به خانواده  دانشجویان زلزله زده و آسیب دیده پیشنهاد گردید در یکی از ساختمانهایی واحد تویسرکان تا مشخص شدن وضعیت اسکانشان سکنی گزینند و مخارجشان نیز از طریق کمکهای همکاران این واحد دانشگاهی تامین گردد، و منتظر اعلام نظر این هموطنان عزیز جهت اسکان ایشان هستیم.

بابایی تصریح کرد: همچنین حداقل برای یک سال و تا زمانی که اوضاع این دانشجویان در مناطق زلزله زده به سرانجام برسد از پرداخت شهریه با در نظر گرفتن مقادیر و درصد آن در صورت صدور مجوزهای لازم از سازمان مرکزی معاف می شوند.