روز دانشجو در واحد تویسرکان

مراسم روز دانشجو در آستانه 16 آذر و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی 16 آذر سال 1332 در سالن آمفی تئاتر واحد تویسرکان طی مراسمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 1332 و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان و سلام و درود به اواح پاک همه ی شهیدان وطن از جمله شهدای حدافعین حرم، شهدای هسته ای و شهدای گمنام واحد تویسرکان و دو شهید دانشجوی ابن واحد دانشگاهی، گفت: این شهدا با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند.

دکتر بابایی با بیان اینکه شهدای دانشجو و شهدای دانشمند هسته ای کسانی بودند که در زمان خودشان تکلیفشان را به بهترین نحو انجام دادند، یادآور شد دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند و دغدغه ی هر دانشجوی متعهدی باید پیشرفت و سربلندی میهنش باشد.

پس از آن حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند مدرس حوزه و دانشگاه و کارشناس مسائل فرهنگی سخنران مراسم با بیان اینکه: اینقدر که مردم به زمانه خود شبیه هستند به پدر خود شباهت نیستند، گفت: شناخت زمانه بسیار مهم و کلید موفقیت هر انسانی است.

وی عنوان نمود شناخت های جامعه شناختی و زمان فعل است که حائز اهمیت است، کسی که نسبت به  جامعه و زمان  خودش شناخت  کامل و کلی داشته باشد اشتباهات پی در پی و مکرر براش پیش نمی آید.

این مدرس حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه ضعف ارتباطی فرزندان و والدین نه به خاطر نشناختن خصوصیات فردی طرف مقابل بلکه به دلیل این است که طرفین ضروریات و ویژگیهای زمان هم دیگر را درک نمی کنند.

کارشناس و مشاور مسائل فرهنگی با بیان اینکه: شناخت تفاوت های پسران و دختران امروز که با نسل های گذشته بسیار متفاوت است مهم است خاطر نشان کرد مهمترین تفاوت نسل امروز با نسلهای گذشته مسئبه آزادی است، نسل امروز در بیرون از منزل دارای آزادی هستند؛ در انتخابات آزادند و می توانند هر کسی را که مایل هستند انتخاب کنند؛ در ادامه تحصیل و انتخاب رشته تحصیلی؛ و در خیلی بحثهای دیگر آزادند، حالا و با این وضعیت در درون خانواده، والدین همچنان خواهان اقتدار و تسلط  خود همچون گذشته هستند اما فرزندان این گونه رفتارها را بر نمی تابند و همین مسئله باعث تعارض و دوگانگی و دوری فرزندان و والدین از هم دیگر شده است.

حجت الاسلام ترکاشوند ریشه ی استبداد در نسلهای گذشته را در سه مورد؛ استبداد حکومتی، نفسانیت افراد که هر چیزی را برای خودشان می خواهند و تفسیر غلط از دین و شرع دانست.

به گفته وی ابزار تسلط تحقیر و ابزار آزادی تفاهم می باشد و این دو با هم یک جا جمع نمی شود.

پس از سخنان ایشان ادامه برنامه با اجرای موسیقی زنده ی شاد و مفرح و نمایش میان پرده طنز و پایان بخش برنامه ها اهدا جوایز به دانشجویان برتر فرهنگی بود.