برگزاري جشن فارغ التحصيلي در واحد تويسركان

تعدادی از دانشجويان وردي سال 94 رشته پرستاري و مامایی در سالن آمفي تئاتر واحد تويسركان جشن فارغ التحصيلي برگزار نمودند.

به گزارش روابط عمومي واحد تويسركان با همت معاونت دانشجويي و دفتر فرهنگ اسلامي 46 نفر از دانشجويان وردي سال 94 رشته پرستاري و مامایی جشن فارغ التحصيلي خود را با حضور اساتيد و والدينشان در سالن آمفي تئاتر واحد تويسركان برگزار نمودند.

در اين مراسم دكتر بابايي رئيس واحد تويسركان ضمن عرض خير مقدم به والدين و خانواده هاي دانش آموختگان رشته پرستاري

و نثار سلام و درود به محضر همه شهدا از جمله دو شهید گمنام آرمیده در صحن واحد تویسرکان عنوان نمود ما تا همیشه مدیون خون شهدا هستیم و اگر امروز در کمال آرامش خاطر در گوشه گوشه ایران مشغول فعالیتهای مختلف علمی پژوهشی و یا شاهد برگزاری مراسماتی از این قبیل هستیم این به خاطر ایثارها و جانفشانی های شهدای گرانقدر این مرز و بوم است که برای همه ما در تمامی عرصه ها به معنای واقعی استاد و معلم بودند و به ما آموختند که برای دفاع از آرمانهایمان تا پای جان باید ایستاد.

در ادامه برنامه شاهد پخش کلیپ و اجرای موسیقی زنده، اجرای میان برنامه های شاد و مفرح و انجام مسابقه حضوری و پذیرائی از مدعوین بودیم و در پایان قرائت سوگندنامه توسط دانشجویان فارغ التحصیل انجام گرفت  و اهداء لوح یادبود توسط ریاست و هیأت رئیسه و مدیر گروه رشته پرستاری مامایی به دانش آموختگان پایان بخش مراسم بود.