تقویم آموزشی نیمسال تابستان 97-96

نوشته شده توسط حوزه آموزش on . ارسال شده در اخبار واحد

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان فرزاد محمد حسینی مدیر آموزش این واحد دانشگاهی با اعلام این خبر گفت: شروع انتخاب واحد اينترنتي روز شنبه شانزدهم تیر می باشد و تا ساعت24  پنجشنبه بیست و یکم تیر ماه ادامه دارد. بنا به گفته مدیر آموزش واحد تویسرکان شروع کلاس ها از روز شنبه بیست و سوم تیر و شروع امتحانات عملی از روز شنبه بیست و هفتم تا سی ام مرداد و همچنین پایان کلاس ها روز پنج شنبه همان هفته می باشد.

فرزاد محمد حسینی در ادامه با اعلام زمان برگزاری امتحانات پایان ترم از شنبه سوم تا دهم شهریور تأکید نمود برگزاري امتحانات عملي و امتحانات پايان ترم صرفاٌ در دامنه زماني فوق امكان پذير است و اساتید محترم مجاز به برگزاری امتحانات خارج این محدوده زمانی نیستند وی همچنین خاطر نشان کرد روزهای روزهای پنجشنبه و جمعه 8 و9 /6/97 هيچ گونه امتحاني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تويسركان برگزار نخواهد شد.

و یا بیان اینکه انتخاب واحد نیمسال اول 98-97 بلافاصله بعد از امتحانات نیمسال تابستان برگزار می گردد، تمامی اساتید موظف هستند حداکثر پنج روز بعد از تاریخ امتحان هر درس، لیست نمرات دروس را به امتحانات تحویل نمایند.

محمد حسینی زمان شروع کلاس ها را در روز های شنبه و یکشنبه در ساعات 30/16 و 14 ، 30/10 ، 8 اعلام نمود و گفت:  در روزهای دوشنبه و سه شنبه 8 ،  30/10   و 14 می باشد ، روز چهارشنبه نیز کلاسی برنامه ریزی نشود

فایل های پیوست:
FileDescriptionFile sizeDownloads
Download this file (تقويم آموزشي نيمسال تابستان 97-96.doc)تقويم آموزشي نيمسال تابستان 97-96.doc 43 kB103