شرکت یکپارچه در مراسم 13 آبان

به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی یوم الله 13 آبان روز شنبه در شهرستان تویسرکان آغاز شد و دانشجویان و اساتید و کارکنان واحد تویسرکان نیز همصدا با اقشار مختلف ملت فریاد استکبار ستیزی سر دادند.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان مجموعه دانشگاهیان واحد تویسرکان همصدا با اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه تویسرکان به همراه شمار زیادی از دانش آموزان ومعلمان همزمان با روز 13 آبان ماه که به نام روز دانش آموز نامگذاری شده در میدان شهید فرشید هرمزی تجمع کردند.
در این راهپیمایی، شرکت کنندگان یکصد فریاد 'مرگ بر آمریکا'، 'مرگ بر اسرائیل' و 'مرگ بر استکبار' سر دادند تا بار دیگر حمایت خود را از آرمان های انقلاب اسلامی اعلام کنند.
مردم مومن و خداجوی تویسرکان با حضو یکپارچه و گسترده در این آئین ضمن اعلام وحدت، همبستگی و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.
راهپیمایان با در دست داشتن بنرها و دست نوشته هایی که روی آن مضمون هایی همچون 'مرگ بر اسراییل' و 'مرگ آمریکا' نوشته بود این روز را گرامی داشتند.