نشست هم اندیشی اساتید در واحد تویسركان

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه ها و حوزه های علمیه شهرستان تویسركان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم كه به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت و هفته بسیج با حضور اساتید و کارکنان واحد تویسرکان، اساتید بسیجی دانشکده فنی و مهندسی و پیام نور به علاوه حوزه های علمیه برادران و خواهران شهرستان در سالن کنفرانس واحد تویسرکان برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین موحدی امام جمعه شهرستان با عرض تبریک به مناسیت ایام ولادت حضرت رسول خاتم(ص) و امام صادق(ع) و پیش رو بودن هفته بسیج در سخنانی کوتاه با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری که از آیات قرآنی الهام گرفته، خاطر نشان کرد: بسیجی یعنی استقامت و ایستادگی و هر جا تفکر بسیجی حاکم شده وامور کارها را به عهده گرفته قطعا پیروزی حاصل شده و دشمن هم از همین امر آگاه و عصانی است و سعی دارد با ایجاد تفرقه و نفاق در کشور این نهاد انقلاب و الهی را مورد هجمه قرار دهد.

پس از آن دکتر بابایی با عرض خیر مقدم به مدعوین، محورهای پسشنهادی و دستور جلسه نشست را عنوان نمود و تأکید کرد : محورهای جلسه شامل بررسی اولویتهایی همچون مسائل جوانان، آسیب های روحی روانی  و مسائل خانوادگی، اشتغال، ازدواج، اوقات فرات...و فضای مجازی و یررسی پیشنهادت است و انتظار داریم که همکاران در این قالب طرح مسئل هنمایند و راه حلهای پیشتهادی خود را بیان کنند.

سپس اساتید هر یک از منظر خود و مسائلی که از نظرشان حائز اهمیت بود در مورد محورها و موضوعات مطروحه بحث و گفگتو کردند و به بیان دیدگاه ها و راه حلهای مورد قبول خود پرداختند.

لازم به ذکر است قبل از شروع نشست، مدعوین ابتدا نماز ظهر و عصر را در مسجد دانشگاه اقامه کردند و ناهار را در میهمان سرای  اساتید صرف نمودن، و بعد از حضور در مزار دو شهید گمنام واحد در جلسه حاضر شدند.