بیست و چهارمین دوره آزمون قرآن و عترت

به گزارش روابط عمومي واحد تويسركان در بخش کتبی بيست و چهارمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت، اساتید و دانشجویان علاقمند به قرآن و عترت(ع) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تويسركان باهم به رقابت پرداختند.

محسن گمار كارشناس قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تويسركان با اشاره به اينكه اين حرکت معنوی، قرآنی و دینی نماد یک دانشگاه  اسلامی است، اظهار داشت: اين مسابقات در دو رشته تفسیر قرآن کریم و تفسیر نهج البلاغه برای اساتید و 9 رشته: نماز، زندگي پيامبر(ص)، احكام خواهران و برادارن، زندگی چهارده معصوم(ع)، ترجمه فارسی و انگلیسی قرآن کریم، ترجمه زیارت عاشورا و ادعیه و تفسیر قرآن کریم برگزار شد.

وي با اشاره به اينكه آگاهي انسان از محتواي غني كتاب آسماني قرآن در زندگي فردي و اجتماعي موفق‌تر است، گفت: قرآن و عترت دو يادگار بسيار ارزشمند پيامبر اكرم(ص) براي مسلمانان است كه بهره‌مندي از آنها جوامع بشري از هرگونه نابساماني رهايي خواهد يافت.

كارشناس قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامي تويسركان از رقابت بیش از 400 نفر از خواهران و برادران این دانشگاه در اين آزمون خبر داد و ابراز داشت: ضمن تجليل از نفرات برتر نخست تا سوم اين دوره با اهداي جوايز، افراد حائز رتبه‌هاي برتر به مرحله دوم مسابقات قرآن و عترت معرفي خواهند شد.

گمار با بيان اينكه آنچه امروز مي‌تواند در همه عرصه‌ها انسان را از تاریکیهای جهل و نادانی و ستم بر بشریت نجات دهد قرآن و مکتب اهل بیت(ع) است گفت:، تمسك به كتاب خداوند محکم ترین ریسمان الهی است که خداوند به بشریت هدیه داده است، وی افزود: نهادينه شدن احكام الهي در خانواده و جامعه به ويژه در عصر كنوني امري لازم و ضروري است، چراكه سلامت روح انسان در سایه توجه به کلام وحی و نور عترت(ع) به منظور دستيابي به اهداف و آرمان‌ها میسر خواهد شد.

وي قرآن، كتاب خداوند را، انسان‌ساز خواند و افزود: ‌تمسك به قرآن انسان را از بن‌بست‌ها و جريان روزمره زندگي و مشكلاتي سخت و پيچيده دور مي‌كند و سعادت دنيوي و اخروي آدمي را تضمين خواهد كرد.

كارشناس قرأن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي تويسركان در پايان هدف اصلي از برگزاري مسابقات قرآني را انس هرچه بيشتر فرهیختگان دانشگاهی با كلام‌الله مجيد عنوان و تأكيد كرد: اميدواريم خدمتگزاران خوبي براي قرآن و اهل بيت(ع) بوده باشيم و بتوانيم با بهره‌گيري از آموزه‌هاي قرآني در راه اعتلاي بيشتر كشور گام برداريم.