مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان

مراسم روز دانشجو در آستانه 16 آذر و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی 16 آذر سال 1332 در سالن آمفی تئاتر واحد تویسرکان طی مراسمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد تویسرکان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 32 و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان و سلام و درود به اواح پاک همه ی شهیدان وطن از جمله شهدای حدافعین حرم، شهدای هسته ای و شهدای گمنام واحد تویسرکان و دو شهید دانشجوی ابن واحد دانشگاهی، گفت: این شهدا با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند.

دکتر بابایی با بیان اینکه شهدای دانشجو و شهدای دانشمند هسته ای کسانی بودند که ادامه دهنده سه شهید 16 آذر 32 و شهدای 8 سال جنگ تحمیلی بودند و در زمان خودشان تکلیفشان را به بهترین نحو انجام دادند، یادآور شد دانشجو به بالندگی اسلام و کشورش فکر می کند و دغدغه ی هر دانشجوی متعهدی باید پیشرفت و سربلندی میهنش باشد.

دکتر بابایی با بیان اینکه: دانشجو بصیرت دارد و با دقت تمام مسائل مملکت را رصد می کند خاطر نشان کرد: انتظار جامعه از دانشجو همین است و شما دانشجویان باید در کنار درس و پژوهش مسائل و مشکلات کشورر را دنبال کنید و با پیگیری و مطالبه گری مسیر درست حرکت انقلاب را مشخص و دنبال نمائید.

وی در ادامه یادآور شد: در دوران انقلاب دانشجو جلو دار و خط دهنده بود و در زمان جنگ بسیاری از فرماندهان و اداره کنندگان جنگ دانشجویان بودند و پس از آن و در عصر سازندگی که باید جهاد علمی رخ می داد باز هم دانشجویان ایفاگر نقش فعال در صحنه کشور بودند و با شروع فعالیت های هسته ای همچون گذشته عمده مسئولیت برعهده دانشگاه و دانشجو گذاشته شد و در این عرصه هم، آنچنان خوش درخشید که دشمن تاب تحمل نداشت و با ترور چندین دانشمند جوان هسته ای خوی ددمنشانه خود و خصومت و کینه دیرینه اش با ملت ایران را به اثبات رساند اما نتوانست مانع از پیشرفت دانشجویان و اساتید ما در این عرصه گردد .

پس از آن حجت الاسلام والمسلمین برنا استاد گروه معارف و فقه واحد تویسرکان نیز در سخنانی با تبریک روز دانشجو و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، انقلاب ایران را انقلابی منحصر به فرد معرفی نمود و خاطر نشان کرد: راز ماندگاری و مقاومت 40 ساله انقلاب ایران در مقابل تمام دسیسه ها و تحریم ها و توطئه ها، جنگ و ... در وجود مقام معظم رهبری و ولایت پذیری ملت ایران خلاصه می شود و تا مادامی که مردم حول مرکز ولایت و رهبری باشند به یاری خدا این انقلاب از گزند هر توطئه ای در امان خواهد بود.

ادامه برنامه شامل اجرای موسیقی زنده ی شاد و مفرح و نمایش میان پرده طنز و پایان بخش برنامه ها اهدا جوایز به دانشجویان ممتاز آموزشی و دانشجویان برتر فرهنگی بود.