اشتغال زایی فصلی برای 98 نفر کارگر فصلی در سال97

برداشت محصول زعفران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، برداشت محصول از مزارع زعفران واحد تویسرکان به پایان رسید.

دکتر بابایی رئیس واحد تویسرکان در این خصوص با بیان اینکه واحد تویسرکان به عنوان پایلوت کشت محصول زعفران در شهرستان تویسرکان برگزیده شده است، گفت: این محصول گران قیمت و اقتصادی می تواند با در نظر گرفتن کم آبی شهرستان الگویی مناسب برای کشاورزانی باشد که به خاطر مشکل کم آبی، زمینهای کشاوزری خود را رها نموده اند .

وی با بیان اینکه در راستای پیروی از سیاست‌های حمایت تولید کالا­ی ایرانی و کسب درآمد غیر شهریه­ای امیدواریم با این طرح و با توکل به خدا زمینه‌های توسعه کشت این محصول ارزشمند در شهرستان فراهم شود، افزود انتظار می رود بتوانیم با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی منطقه و شهرستان و با توجه به کم آبی شهرستان الگویی مناسبی برای کشت و توسعه این گیاه دارویی و غذایی باشیم و همچنین ابراز امیدواری کرد که در راستای اشتغال زایی هم بتوانیم در سالهای آینده تعداد بیشتری از کارگران فصلی را در این زمینه مشغول نمائیم.

دکتر بابایی در پایان خاطر نشان کرد: امسال و با شروع بارندگی های فصل پاییز برداشت زغفران از هجده آبان تا چهاردهم آذر ماه ادامه داشت و طی این مدت 98 نفر در مزرعه زعفران واحد تویسرکان به کار برداشت و پاک کردن مشغول بودند و بیش از دو کیلو و نیم زعفران خشک از آن برداشت شد.