دیدار ریاست واحد تویسرکان با رئیس اتاق بازرگانی شهرستان تویسرکان

بنا به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان دکتر مجتبی بابایی رئیس این واحد دانشگاهی به علاوه اعضاء هیأت رئیسه واحد با مهندس عبدالملکی رئیس اتاق بازرگانی شهرستان تویسرکان در خصوص انجام توافق و امضاء توافقنامه همکاری دیدار و تبادل نظر کردند.

در ابتدا دکتر بابایی به تشریح قابلیتها و توانمدیهای فیزیکی و نیروی انسانی و هیأت علمی مجرب واحد گزارش مفصلی ارائه نمود و خاطر نشان کرد: واحد تویسرکان بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی، از جمله دو رشته پرستاری و مامایی که در غرب کشور واحد تویسرکان تنها واحد است که رشته مامایی دارد و پرستاری هم با سابقه­ای 20 ساله اولین واحد در غرب کشور هست که در این دو رشته پذیرش دانشجو داشته­ و دارد و اساتید این دو رشته از بهترین اساتید در استان می­باشند، ضمناً 16 رشته ارشد و همچنین 65 هیات علمی تمام وقت از جزئی از قابلیتهای واحد تویسرکان می باشند.

مهندس عبدالملکی رئیس اتاق بازرگانی شهرستان تویسرکان ضمن توضیح کاملی از شرایط، توانائی­ها، قابلیتها و کاستی­ها و ضعف­های شهرستان تویسرکان، عنوان نمود: بخش خصوصی و بخش دولتی همراه با هم و با استفاده از قابلیت­های منحصر به فردی که در شهرستان وجود دارد و رایزنی­هایی که در سطح شهرستان، استان و در سطح کشوری و حتی بین­المللی می­توان انجام داد باید راهی را پیمود که نهایتا منجر به رابطه دوطرفه علم و صنعت با هم گردد و بتوان در عمل علم را تبدیل به ثروت نمود.

مهندس عبدالملکی ابراز امیدواری کرد: با همت و تلاش و تبادل اعطلاعات و تجربیات داشگاه و بخش خصوص در آینده شاهد آن باشیم که فارغ التحصیلان دانشگاهی به دنبال استخدام در ادارات و نهادهای دولتی و پشت میز نشینی نباشند و بتوانند با فراگیری مهارتهای لازم و کافی جذب بازار کار در بخشهای خصوصی در زمینه های کارآفرینی و صنعت و تجارت و صنایع دستی و فراودهای کشاوزری و... شوند.