بازدید رئیس استان از واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، دکتر قائمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در یک بازدید یک روزه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی حجت السلام طالقانی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان، دکتر گودرزی دبیر هیأت امنای استان و مختاری مسئول جدید حراست استان انجام شد  ابتدا نماز جماعت را به امامت حجت السلام طالقانی در مسجد واحد اقامه نمودند و سپس با حضور بر مزار شهدای گمنام نثار قرائت و تجدید میثاق با آرمان های شهدا  از بعضی قسمتهای واحد دیدن نمودند و پس از آن نشستی با حضور همه کارکنان و تعدادی از اساتید برای بیان و بررسی مسائل و مشکلات واحد تویسرکان و شنیدن نقطه نظرات کارکنان واحد و یافتن راه حلهایی جهت برون رفت از این مسائل در سالن کنفرانس واحد تویسرکان حضور یافتند.

در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین طالقانی در سخنانی با گرامیداشت دهه مبارک فجر رسیدن عمر انقلاب به عدد 40 را نطقه عطفی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بیان نمود و خاطر نشان کرد: رسیدن به عدد 40 برای بدخواهان نظام که تصور می کردند عمر این نظام به بالاتر از 30 نخواهید رسید همراه با یأس و نامیدی خواد بود و شجره نظام مقدس ما روز به روز تنومندتر و مستحکتر خواهد شد و به یاری خدا و رهبری مقام معظم رهبری پرچم نظام را به دست صاحب اصلی آن- حضرت بقیه الله(عج)- خواهیم سپرد.

دکتر بابایی هم ضمن عرض خوشامد گویی به میهمانان و تبریک به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیرزوی انقلاب اسلامی و همچنین تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه سلام علیها گزارش کاملی در قالب بخش اسلاید و پاورپوئیت از وضعیت واحد و مسائل و مشکلاتی که گریبانگیر واحد می باشد از جمله کسری بودجه و طلب کارکنان بازنشسته و بازخرید شده به سمع و نظر حضار رساند.

سپس کارکنان و اساتید واحد تویسرکان، هر کدام به بیان سوالات و مسائل و مشکلاتی که در نظر داشتند پرداختند و دکتر قائمی در پایان به سوالات همکاران جواب داد.

در پایان جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید.