حضور دکتر بابایی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، دکتر مجتبی بابایی رئیس این واحد دانشگاهی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه امروز۲۶ بهمن ماه شهرستان تویسرکان حضور یافت و در ابتدا با محکوم کردن حمله تروریستی به اتوبوس حامل پرسنل خدوم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان که به شهادت و زخمی شدن تعدادی از کارکنان قرارگاه قدس سپاه منجر شد خاطرنشان کرد: شهدای مدافع مرزها و شهدای مدافع حرم در ادامه خط حمایت از ولایت که با تأسی از حضرت زهرا (س) است، با توسل به این مکتب، نظام را حفظ کرده¬‌اند که به ارواح طیبه آنها درود می‌فرستیم.

وی سپس به تبیین دستاوردهای علمی چهل ساله انقلاب و بیان جایگاه و اهمیت دانشگاه آزاد و عملکرد واحد تویسرکان در شهرستان و دستاوردهای علمی پژوهشی و فرهنگی از بدو تأسیس تا کنون پرداخت.

دکتر بابایی در خصوص عملکرد انقلاب و مقایسه دستاوردهای 40 ساله آن، با رژیم پهلوی یادآورد شد: در این ۴۰ سال که هر سال پربارتر از قبل شده و مردم پرخروش‌تر از سال‌های قبل استقامت خود را به رخ جهانیان کشیده‌اند و دنیا را شگفت‌زده کرده‌اند، چرا که دشمن همه تلاش خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی به کار می بندد، اما هربار با خروش ملت بزرگ ایران مواجه می‌شود که باید قدردان این استقامت باشیم.

وی با اشاره به رکود علمی پیش از انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، جمعیت ایران ۳۳ میلیون نفر بود که از این تعداد تنها ۱۷۵ هزار نفر دانشجو بودند و هفت صدم درصد دانشجویان در رشته‌های پزشکی تحصیل می‌کردند. جمعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم در آن دوره حدود ۲۸ هزار نفر بود و کل فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ۳۵هزار نفر بودند. ۸ هزار و ۲۴۹ نفر نیز عضو هیئت علمی دانشگاه‌های ایران بودند.

دکتر بابایی در ادامه با بیان این مطلب که ایران در سال ۱۳۵۶ رتبه پنجم منطقه و پنجاه‌و‌نهم جهانی را داشت، اکنون به جایگاه نخست منطقه‌ای و شانزدهم جهانی رسیده که دانشگاه آزاد اسلامی نیز در کسب این موفقیت نقشی جدی داشته، به طوری که یک میلیون و ۳۲۰هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه مقالات نقش اول کشور را داشته و بر اساس گزارش شانگهای رتبه دویست‌و‌نوزدهم جهانی را در حوزه تکنولوژی از آنِ خود کرده است.

رئیس واحد تویسرکان با بیان اینکه: مقاله‌ای درباره تحول نانو در ایالات متحده آمریکا منتشر شده که به بررسی سه دهه تحول این فناوری می‌پردازد، گفت: براساس این مقاله، در سال ۱۹۹۵ دانشگاه‌های پیشتاز حوزه نانو، همه آمریکایی بودند، اما در سال ۲۰۱۵، از ۲۰ دانشگاه برتر این حوزه، ۱۹ دانشگاه از کشور چین بودند و رتبه بیستم از آنِ دانشگاه آزاد اسلامی است که این دستاورد افتخار بزرگی برای کشور ایران است.

وی افزود: مقام معظم رهبری در این بیانیه می‌فرمایند «ایرانِ پیش ‌از انقلاب، در تولید علم و فنّاوری صفر بود، در صنعت به‌جز مونتاژ و در علم به‌جز ترجمه هنری نداشت.» ایران به عنوان کشوری که تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، روزانه ۶ میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد، چنین وضعیتی داشت، اما اکنون به برکت انقلاب و با توجه به اینکه فروش نفت به یک‌سوم کاهش یافته، دستاوردهای بسیاری در حوزه‌های مختلف تولیدی، فناوری، صنعتی و... داشته است.

وی در بخشی از سخنان خود عنوان نمود: این راه طی شده، با همه اهمیتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر. ما هنوز از قله‌های دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قله‌ها دست یابیم. باید از مرزهای کنونی دانش در مهم‌ترین رشته‌ها عبور کنیم... سنگ بنای یک انقلاب علمی در کشور گذاشته شده و این انقلاب، شهیدانی از قبیل شهدای هسته‌ای نیز داده است. به‌ پا خیزید و دشمن بدخواه و کینه‌توز را که از جهاد علمی شما به‌شدت بیمناک است ناکام سازید

دکتر بابایی در خاتمه به بیان  گوشه ای از توانمندیها و امکانات واحد تویسرکان و مزایای تحصیل در این واحد دانشگاهی پرداخت و با بیان اینکه واحد تویسرکان از ابتدا تا کنون بیش از 16 هزار فارغ التحصیل داشته، خاطر نشان کرد بسیاری از کارمندان، مسئولین و روسای ادرات در شهرستان حداقل یک مقطع از تحصیلات عالیه خود را در واحد تویسرکان که به عنوان بزرگترین مرکز علمی در سطح عالی در شهرستان و اولین واحد دانشگاهی در استان همدان و به عنوان یک برند علمی معتبر در این شهرستان مطرح و قابل ذکر است گذرانده اند.