چاپ مقالات و دفاعیه دکتر یونس زهره­ وند از رساله دکتری

بنا بر گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، دکتر یونس زهره وند عضو هیأت علمی گروه ریاضی واحد تویسرکان از رساله دکتری خود با عنوان "مطالعه­ ی عدم حتمیت توزیع­ های طول­ عمر" و با راهنمایی  دکتر رضا هاشمی از دانشگاه رازی و پرفسور مجید اسدی از دانشگاه اصفهان با نمره 19/41 و درجه عالی دفاع  نموده و موفق به اخذ مدرک دکتری گردید.

دکتر زهره وند در این رساله بر مفاهیم آنتروپی  توزیع­ های طول ­عمر و پیچیدگی ساختار سیستم­ های نظریه قابلیت اعتماد تحقیق نموده­ که در طراحی ساختار سیستم­ها کاربرد دارد.

همچنین ارایه یک آزمون برای توزیع نمایی، که دارای توان بالاتری نسبت به برخی آزمون های دیگر در نمونه های شبیه سازی شده به روش مونت کارلو می­ باشد، از دیگر نتایج تحقیقات این رساله می باشد.

نتایج پژوهشهای این رساله در دو مقاله در مجلات ISI و  مقالاتی در کنفرانس تخصصی بین المللی آماره های مرتب لهستان و سمینار ملی نظریه اطلاعات و کاربردهای آن در ایران نیز  به چاپ رسید.

لازم به ذکر است مقالات دکتر زهره­ وند با عناوین:

"Jensen–Shannon information of the coherent system lifetime."

در ژورنال

Reliability Engineering and System Safety

و با ضریب تاثیر 4/14

"An adjusted cumulative Kullback-Libler information with application to test of exponentiality."

را در ژورنال

Communication in Statistics: Theory and Methods.

با ضریب تاثیر 0/53 چاپ گردید.