مراسم تكریم بازنشستگی 17 نفراز كارمندان و اساتید

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان طی مراسمی که با حضور هیأت ‌رئیسه، جمعی از اعضاء هیأت‌علمی و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی تویسرکان، از كارمندان بازنشسته و بازخرید شده این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

دکتر مجتبی بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تویسرکان در این مراسم ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه رجب و در پیش بودن میلاتد با سعادت امیراملمومنین(ع) و روز مرد و با درود و سلام به روح مطهر امام و ارواح مطهر شهدای بخصوص دو شهید گمنام مدفون در صحن واحد تویسرکان، ضمن تقدیر از زحمات 30 ساله این همکاران كه به مرتبه‌ی بازنشستگی نائل شد گفت: برای ایشان و خانوداه محترمشان بهترین­ها را آرزو می کنیم و امیدوار هستیم که هم واحد تویسرکان و هم جامعه ما بتواند از تجربیات ارزنده این عزیزان که در طول این مدت با درایت و تعهد خدمتی صادقانه را به این مجموعه دانشگاهی ارائه نمودند استفاده نمائیم و بهره­مند گردیم و هرگز زحمات ایشان را فراموش نخواهیم کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که واحد بتواند در آینده کانون بازنشستگان را دایر نماید تا بهتر بتوانیم از تجربیات این عزیزن بهره مند شویم و ارتباط دو طرفه ای بین دانشگاه و بازنشستگان برقرار گردد.

دكتر مجتبی بابایی در ادامه به بیان مختصری از بیانیه دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری عنوان شده بودند پرداخت وعنوان نمود همانگونه که معظم له فرموده اند: انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوب‌ها را شکست؛ کهنگی کلیشه‌ها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونه‌گون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیک‌تر شدند. اکنون با گذشت چهل جشن سالانه‌ی انقلاب و چهل دهه‌ی فجر، یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار می دهند، دست‌وپنجه نرم می کند و انقلاب اسلامی با حفظ و پایبندی به شعارهای خود همچنان به پیش میرود.

در ادامه از فعالین فرهنگی واحد و کارمند پر تلاش آموزش ، محسن هادی پور به خاطر زحمات وی در زمینه ثبت نام و جذب دانشجو با اهداء لوح تقدیر قدردانی شد

در پایان این مراسم با اهداء ، لوح سپاس و هدیه از كارمندان بازنشسته‌ی و بازخرید این واحد دانشگاهی قدردانی شد.