حمایت همه جانبه از سپاه پاسداران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، مسئولین این واحد دانشگاهی همگام با سایر ارگان ها و ادارات در کنار جمع کثیری از مردم شهرستان تویسرکان در حمایت از سپاه پاسداران تجمع کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان در کنار جمع کثیری از اقشار مختلف مردم شهرستان تویسرکان و دیگر ارگان ها و ادارات دولتی و غیر دولتی در اقدامی خودجوش در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محکوم نمودن اقدام خصمانه و مغایر با قوانین بین‌المللی رییس جمهور آمریکا در خصوص قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی، که تحت تاثیر و جوسازی صهیونیست جهانی و دلارهای نفتی عربستان انجام گرفت است در صبحگاه سپاه ناحیه شهرستان تویسرکان شرکت کردند و این اقدام مذبوحانه را با صدور بیانیه ای مشترک محکوم نمودند.