برگزاری كارگاههاي ضمن خدمت در واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان دفتر فرهنگ اسلامی این واحد دانشگاهی با همکاری مسئول آموزش نیروی انسانی این واحد با شروع ماه مبارک رمضان اقدام به برگزاری یک دوره کلاس ضمن خدمت برای کارکنان و اعضاء هیأت علمی نمودند.

مجتبی جلیلوند مسئول آموزش نیروی انسانی واحد تویسرکان با اعلام این خبر، بیان نمود این کلاس با عنوان « تفسیر سوره حشر با شناسه 33660 و به تعداد ساعت 32 » هر روز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد واحد تشکیل می گردد و حجت الاسلام حجت بت شکن مسئول دفتر فرهنگ اسلامی و مهدی اکبری از همکاران و مدرسین درس فلسفه و فقه اسلامی در واحد تویسرکان از مدرسیت این کارگاه هستند که به بیان تفسیر سوره حشر می پردازند.

مسئول آموزش نیروی انسانی واحد تویسرکان خاطر نشان کرد: در پایان دوره برای حاضرین در این کارگاه آموزشی گواهی ضمن خدمت صادر می گردد.