فراخوان همکاری در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی

نوشته شده توسط مدیر سایت on . ارسال شده در اخبار واحد

با توجه به رویکردهای جدید باشگاه در زمینه راه اندازی باشگاههای حرفه ای و تخصصی از یک سو و برگزاری رویدادها و رقابت های علمی، فناوری و اندیشه­ورزی در سطوح دانشجویی و دانش آموزی ضروری است از توان علمی ، تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی، مدیران و کارشناسان دانشگاه به نحو بهینه استفاده شود. بدین وسیله از همکاران عزیزی که تمایل به همکاری مدیریتی و تخصصی و کارشناسی در ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دارند خواهشمند است سوابق فردی خود را با انتخاب سه حوزه اولویت دار برای فعالیت از بین موضوعات کاری ذیل و تعیین سطح مدیریتی یا کارشناسی همکاری انتخاب نمایند و به همراه مشخص نمودن حوزه دانشجویی یا دانش آموزی در فرم پیوست شماره 1، به پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید حداکثر تا تاریخ ۲8/۰۳/۹۸ ارسال نمایند.

فایل های پیوست:
FileDescriptionFile sizeDownloads