پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشجویان و دانش‌آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان، در این پیام آمده است:

سپاس خدای را که انسان آفرید و خرد ارزانی‌اش داشت تا به مددش ره حق یابد و بر صراط مستقیم گام نهد، تا رستگار شود. سلام و درود خدا بر خردمندانی که از باب عبادتِ خدمت به خلق خدا بستر رشد، تعالی و آسمانی شدن خردها را فراهم کرده و با ایجاد دانشگاه‌ها که به حق مراکز اندیشه و خرد هستند، نقشی بی نظیر در تعالی جامعه بشری ایفا می‌کند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان به عنوان باسابقه ترین واحد دانشگاهی در استان همدان و اولین دانشگاه در شهرستان تویسرکان، بر نقش خطیر، اساسی و ارزشمند خود در اعتلای فضای علمی، فرهنگی و اجتماعیِ جامعه واقف است و مصمّم است که با همّت و تلاشِ صادقانه و مسئولانه تمامی دانشجویان عزیز، اساتید بزرگوار و کارکنان شریف به رسالت دانشگاه در عرصه پیشتازی علمی،قانونمداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق مداری، خلّاقیت و کارآفرینی جامه عمل بپوشاند.

تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشجویان عزیز، اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان دلسوز وپرتلاش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، تبریک عرض می‌نمایم و برای همگان دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم. امید است این تقارن و هم زمانی خجسته، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی در مسیر شکوفائی و بالندگی کشور عزیزمان باشد.

امید است مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه دانشگاهی است و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز باید روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود، که لازمه این مهّم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور است.

در پایان از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان دستیابی به کمالات اخلاقی انسانی و مدارج عالی علمی، بهروزی و سعادت را خواهانم