مراسم تودیع و معارفه معاون علمی واحد تویسرکان

انتصاب مجدد دکتر دهقانپور به عنوان معاون جدید علمی واحد تویسرکان

بنا بر گزارش روابط عمومی واحد تویسرکان جلسه تودیع و معارفه معاون علمی واحد تویسرکان در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در این مراسم دکتر جواد حسینی بعد از یک سال فعالیت و خدمت در سمت معاون علمی واحد جای خود را به دکتر دهقانپور داد و از امروز دکتر سجاد دهقانپور برای دومین بار سکان معاونت علمی واحد تویسرکان را بر عهده گرفت.

دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان در ابتدای جلسه با تبریک سال تحصیلی جدید و تبریک میلاد امام محمدباقر(ع) و همچنین سالگرد هفته دفاع مقدس، مهمترین پیام عاشورای امام حسین(ع) به عنوان بزرگترین مصلح اجتماعی و دینی  اصلاح اوضاع جامعه دانست و دفاع مقدس را در امتداد نهضت خونین حسینی دانست و خاطر نشان کرد: تدریس اساتید دانشگاه هم ادامه دهنده راه امام حسین(ع) در راه تربیت و اصلاح اوضاع جامعه است و اساتید باید به همین خاطر به خود ببالند و قدر جایگاه خود را بدانند.

سپس دکتر بابایی با اهداء لوح تقدیری تشکر از زحمات دکتر حسینی کرد و برای دکتر دهقانپور در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد و با حکم معاونت ایشان را هم به وی اهدا کرد.

دکتر جواد حسینی هم ضمن ارائه گزارشی کامل از فعالیتهای انجام شده در دوران تصدی معاونت علمی و همچنین معاونت پژوهشی واحد، از سایر همکاران حلالیت طلبید و برای دکتر دهقانپور هم آرزوی موفقیت کرد.

برگزاری همزمان نشست هم اندیشی اساتید

در این برنامه که با حضور تعداد زیادی از اساتید به صورت همزمان و پس از جلسه تودیع معارفه معاون علمی واحد تویسرکان برگزار شد دکتر علی محمد برنا از بازنشستگان هیات علمی واحد تویسرکان با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن: هر انسانی در شرایط خاص و مهم زندگی خود بر اساس شاکله شخصیت و جهان بینی و ایده ئولوژی خودش رفتار می کند در رابطه با قیام امام حسین(ع) و شبهاتی که در خصوص حرکت آن حضرت بیان می شود گفت: سیدالشهدا(ع) هم در کربلا بر اساس جهان بینی خودش عمل کرد و چیزی که برایش مهم بود حفظ قرآن و دین اسلام بود که بعد از ۵۰ سال که رحلت پیامبر(ص) گذشته بود چنان دچار انحراف شده بود که جزء با اهدا خون خود و بهترین یاران و نزدیکشان امکان اصلاح دین وجود نداشت و در روز عاشورا می فرماید: اگر دین حق اگر جزء با کشتن من زنده نمی‌ماند پس ای شمشیرها سخت این تن من را در بر بگیرد و مرگ را برای اصحاب به پلی تشبیه میفرماید که آنها را از سختیها به ساحل آرامش و بهشت جاویدان رهنمود می کند.

و این بر اساس تفکر دنیوی بعضی افراد که با جهان بینی خود قیام و شهادت آن حضرت را تفسیر و تحلیل می کنند خودش کشی نیست بلکه احیاء دین خدا و انسانیت است که با مکتب اومانیسم و مادی جهان غرب قابل درک نیست.

دکتر برنا امام حسین(ع) را تجلی کامل صفات خداوند معرفی کرد و عنوان نمود: سنخ وجودی امام حسین(ع) طوری است که عشق الهی را از عرش به زمین آورده و عشق خداوندی را برای مردم قابل فهم کرده.