برپایی ایستگاه صلواتی در واحد تویسرکان

مصادف با اربعین حسینی بسیج دانشجویی واحد تویسرکان اقدام به برپایی ایسنگاه صلواتی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان فرید فتح‌الهی مسئول بسیج دانشجویی در گفتگو با روابط عمومی واحد تویسرکان در خصوص برپایی این ایستگاه صلواتی: هدف از برپایی آن را تشویق دانشجویان به حضور پرشور در اربعین سید و سالار شهیدان و همچنین ارائه راهنمایی جهت دریافت وام دانشجویی مربوط به این سفر معنوی، مذهبی و سیاسی عنوان نمود که بسیج دانشجویی با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی اقدام به برگزار ایستگاه صلواتی به مدت یک هفته جلو در ورودی دانشگاه کرده است.

مسئول بسیج دانشجویی گفت: در این مدت علاوه بر برنامه مخصوص به اربعین، از علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه کتابخوانی از سری مسابقات قرآن و عترت که زیر نظر دفتر فرهنگ برگزار می گردد نیز ثبت نام صورت گرفت.