انجمن اولیا و مربیان مجنمع آموزشی سما

به مناسبت گرامی‌داشت هفته اولیا و مربیان مراسمی در واحد تویسرکان با حضور رئیس واحد تویسرکان، مسئولین مجتمع سما و والدین دانش‌آموزان در مسجد این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در اين مراسم دكتر بابايي رئيس واحد تويسركان پس از عرض خير مقدم به والدین دانش‌آموزان و تبريك هفته پیوند اولیا و مربیان، در رابطه با جایگاه و ارزش تعیلم و تربیت گفت: اولین معلم انسان خود خداست، خداست که مربی و رب است و تربیت کننده انسان است و پس از آن انبیا و اولیا مربی و معلم انسان هستند و می‌توان گفت: کار معلمان در طول کار خدا و انبیا و اولیا گرام قرار دارد و هرکس در شغل معلمی همت می‌گمارد کار خدایی انجام می‌دهد و عنوان مقدس معلمی برگرفته از اوصاف خداوند متعال است.

وی سپس با اشاره به حديث شريف از پیامبر خاتم(ص) در مورد مقام معلم که فرمودند: «انما بعثت معلما» همانا که من به عنوان معلم انسان‌ها مبعوث شده‌ام تأکید کرد: این آیات و احادیت، تاکید بر این دارند که شغل معلمی شغلی الهی است و جایگاه رفیع علم و دانش و به تبع آن مقام شامخ معلم را نشان می‌دهد.

رئيس واحد تويسركان در گزارشی مختصر: تعداد دانش‌آموزان کلاس اولی‌ امسال سما را ۴۸ نفردانش‌آموز پسر و ۳۲ نفر دانش‌‌آموز دختر ذکر کرد و تعداد کل دانش‌آموزان دبستان پسرانه را 220 نفر و دخترانه را 72 نفر که نسبت به سال قبل تعداد 109 نفر اضافه شده و تمامی مقاطع از یک کلاس به دو کلاس افزایش یافته‌اند عنوان نمود. وی در خصوص تعداد دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه هم خاطر نشان کرد: تعداد دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه دخترانه از 72  نفر به ۱۰۰ نفر افزایش یافته‌اند و متوسطه اول هم امسال با ۱۲ دانش‌آموز دختر در کلاس هفتم جذب دانش‌آموز داشته‌ و امیدواریم همانند دیگر مقاطع و کلاسها شاهد رشد و گسترش آن در سالهای آتی باشیم.

در پایان جلسه از بین والدین حاضر در مراسم، داوطلبین جهت حضور در انجمن اولیا و مربیان اعلام آمادگی نمودند که حضار، با رای خود منتخبین مورد نظر خود را جهت دوره‌ای یک ساله در انجمن اولیا و مربیان مجتمع سما انتخاب کردند.