انتخابات شورای دانش آموزي در مجتمع آموزشی سما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان لعیا شوشتری مدیر دبیرستان دخترانه سما با اعلام این خبر، عنوان کرد دانش آموزان دبیرستان با شور و اشتیاق در این انتخابات شرکت کردند و از بین ۱۰ نفر کاندیدا، ۵ نفر را به عنوان عضو اصلی و ۲ نفر را به عنوان عضو علی البدل برای حضور در شورای دانش آموزی انتخاب نمودند.

شوشتری افزود: از بین ۱۰۶ دانش آموز حاضر در دبیرستان، ۱۰ نفر برای حضور در شورای دانش آموزی با ارائه شعارها و تبلیغات رنگارنگ و متنوع به رقابت پرداختند و در قالب یک رقابت سالم و دوستانه، فضایی شاد و مهیج را در دبیرستان به وجود آوردند.

مرضیه هنرآموز مدیر دبستان سما نیز با بیان اینکه: تحكيم وتعميق ارزشهاي ديني واخلاقي، تمرين مسئوليت پذيري و تقويت روحيه نقادي و نقد پذيري، تسهيل در اجراي برنامه هاي آموزش و پرورش در مدارس، تكريم عملي شخصيت دانش آموزان، تقويت خود باوري واعتماد به نفس،از جمله اهداف برگزاري اين انتخابات بود افزود: ما سعي كرديم در محيطي شاد و آرام همراه با رقابتي سالم، اين انتخابات را برگزار نماييم و خوشحالیم که توانستیم حس رقابت در کنار رفاقت را به دانش آموزان بیاموزیم و انتخاباتی شاد و مفرح و سالم را برای ورود این عزیزان به عرصه فعالیتی اجتماعی و مسئولیت پذیریشان در آینده و برای انجام امور مهمتر در جامعه برگزار و اجرا نمائیم.