برگزاری مسابقات دارت ویژه دانشجویان دختر ساکن خوابگاه دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، عباس ویسی مسئول تربیت بدنی این واحد دانشگاهی از برگزاری مسابقات دارت در خوابگاه دانشجویی دخترانه خبر داد.

ویسی ضمن اعلام این خبر گفت: به مناسبت هفته تربیت بدنی و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گمنام دانشگاه یک دوره مسابقه دارت ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه برگزار گردید.

بنا به گفته مسئول تربیت بدنی واحد تویسرکان در این مسابقات تعداد 50 نفر از دانشجویان در قالب 13 تیم 3 نفره با تعداد 39 بازی به صورت دو حذفی به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های گروه 11، گروه1 و گروه 13 مقام­های اول تا سوم را کسب کردند

ویسی در پایان از نعیمه مصطفایی به عنوان ناظر مسابقات و آزاده بیات، سیده پریا مصطفوی و فرزانه ترکاشوند داوری بازیها، طیبه آئینه و مسئولین خوابگاه ­دخترانه که در برگزاری این مسابقات همکاری داشتند تشکر و قدردانی نمود.