جشن سی و سه روزه قرآن در دبستان سما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برنامه ی جشن سی و سه روزه قرآن در دبستان سما حضور امام جمعه و رئیس آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان، رئیس واحد تویسرکان و مسئولین مجتمع آموزشی سما برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر مصطفی حسامی ارشد رئیس مجتمع آموزشی سما واحد تویسرکان ضمن بیان گزارشی در خصوص نحوه رشد و توسعه سما تعداد دانش‌آموزان حال حاضر این متجمع را 430 نفر ذکر کرد که سه سال قبل با ۴۸ نفردانش‌آموز پسر و ۳۲ نفر دانش‌آموز دختر استارت کار زده شد که در این سال تحصیلی تعداد کل دانش‌آموزان دبستان پسرانه را 220 نفر و دخترانه را 72 نفر می باشند و نسبت به سال قبل تعداد 109 نفر اضافه شده و تمامی مقاطع از یک کلاس به دو کلاس ارتقا یافته‌اند.

حسامی در خصوص تعداد دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه هم خاطر نشان کرد: دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه دخترانه از 72  نفر به ۱۰۰ نفر افزایش داشته‌اند و متوسطه اول هم امسال با ۱۲ دانش‌آموز دختر در کلاس هفتم جذب دانش آموز داشته‌ایم و امیدوار آن هست در سالهای آینده شاهد رشد و گسترش آن باشیم.

وی در رابطه با گسترش مجتمع سما و هزینه‌های آن گفت: با توجه به استقبال خانواده‌ها در همه مقاطع در مجموع تعداد دانش‌آموزان از 256  نفر به 430 نفر افزایش یافته‌اند که همین امر باعث شد مجتمع سما را توسعه دهیم و حدود 000/000/000/1 ريال برای خرید امکانات از قبیل میز و نیمکت‌های جدید، نجهیز کلاسها به دیتاپرژکتور و سایت کامپوتر، هوشمندسازی کلاسها، تجهیز اتاق بازی دبستان و خرید و نصب پرده‌های جدید برای کلاسها و همچنین توسعه فضای فیزیکی همچون احداث یک سرویس دستشویی در حیاط مدرسه، نقاشی داخلی ساختمان و نقاشی دیوار حیاط، تعمیر کلی موتورخانه و شوفاژ این مجتمع هزینه کینم.

دکتر حسامی با بیان اینکه مهمترین مسئله در خصوص کارآفرینی و ایجاد اشتغال مجتمع آموزشی سما ایجاد 68 فرصت شغلی می‌باشد عنوان نمود: تعداد نیروهایی که در این مجتمع آموزشی طی دو سال گذشته به کار گرفته شده‌اند و مشغول به خدمت می‌باشند 68 نفر است که 30 نفر از آنها نیروی کار جوان جویای کار بوده است و خوشحالیم که توانسته‌ایم با هزینه‌ای نقریبا پایین این تعداد از جوانان این شهرستان را به کار بگماریم و از توان آنها استفاده نمائیم.

رئیس مجتمع آموزشی سما واحد تویسرکان با تاکید بر اینکه سرانه دانش‌آموزی در ایران برابر با اعلام رسمی وزارت آموزش و پرورش چهار میلیون تومان در سال برای هر دانش‌آموز است گفت: این رقم برای سمای تویسرکان بسیار پایین تر و برابر با 1.750.000 تومان است و ما در سما با این مبلغ برای دانش‌آموزان معلم هنر و ورزش و بهداشت به صورت تخصصی استفاده می‌کنیم و از دکتر ذوالفقاری از اعضائ هیأت علمی واحد تویسرکان که دارای دکترای روانشناسی هستند به عنوان مشاوره و ارائه خدمات روانشناسی بهره می‌گیریم که علاوه بر دانش‌آموزان، خانواده ایشان هم می توانند از خدمات مشاوره‌ای ما بهره‌مند گردند.

جواد اسدبگی رئیس آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان نیز ضمن تشکر از مسئولین واحد تویسرکان بخصوص مسئولین متجمع سما ، این متجمع آموزشی را در سطح شهرستان بهترین و در سطح استان هم جزء مدارس درجه یک ذکر کرد  و از زحمات مرضیه هنرآموز مدیر دبستان دخترانه و پسرانه و راهنمایی پسرانه و لعیا شوشتری رئیس دبیرستان دخترانه سما تقدیر و تشکر ویژه نمود و قول کمک هزینه یک سفر تفریحی به کیش را به ایشان داد.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی موحدی امام جمعه شهرستان تویسرکان هم در حین بازدیدی که با سایر همراهان از کلاسهای آموزشی و بخشهای مختلف سما به عمل آورد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات این مجتمع آموزشی و معلمان زحمتکش ابراز امیدواری کرد در آینده شاهد گسترش بیش از پیش سما در سطح تویسرکان باشیم.

در پایان این دیدار و بازدید از سما، بازدید گنندگان در مراسمی که به عنوان جشن سی و سه روزه قرآن در دبستان سما در مسجد واحد تویسرکان و با حضور دانش آموزان کلاس سوم دبستان پسرانه و دخترانه تدارک دیده شده بود حضور یافتند.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی در سخنانی خطاب به دانش اموزان با بیان اینکه: همانطور که وقتی از لحاظ جسمی بیمار می‌شویم و به دکتر مراجعه می‌کنیم تا جسم ما و درد جسمی ما را درمان کند برای درمان روح هم باید دنبال دوا و درمان باشیم و بهترین دوای روح نماز و آشنایی با قرآن و انس با قرآن است.

مرضیه هنرآموز مدیر دبستان دخترانه و پسرانه سما و برگزار کننده‌ی جشن سی و سه روزه قرآن در دبستان سما در خصوص برگزاری این برنامه با بیان اینکه: طرح ارتقای آموزش قرآن کریم به منظور ارتقای توانایی خواندن سوره‌ها و عبارات قرآنی کتاب درسی از اول آبان‌ماه تا ۱۱ آذرماه در پایه سوم ابتدایی تمامی مدارس دولتی و غیردولتی سراسر کشور اجرا می‌شود گفت: در این برنامه، مهم‌ترین هدف آموزش قرآن در پایه سوم ابتدایی ارتقای توانایی خواندن سوره‌ها و عبارات قرآنی کتاب درسی است.

هنرآموز با تاکید بر اینکه: این طرح درصدد است که با اصلاح و تکمیل اهداف، محتوا و شیوه اجرای آموزش قرآن در پایه سوم ابتدایی، تقویت توانمندی و مهارت معلمان در آموزش قرآن و بهبود فرایند اجرای کامل برنامه آموزش قرآن در مدارس و نظارت مستمر بر آن، زمینه کسب مهارت روخوانی قرآن کریم را برای دانش‌آموزان فراهم آورد، خاطر نشان کرد: در این برنامه، مهم‌ترین هدف آموزش قرآن در پایه سوم ابتدایی ارتقای توانایی خواندن سوره‌ها و عبارات قرآنی کتاب درسی است. در این طرح به دو نکته، عامل زمان یعنی تجمیع ساعات آموزش روخوانی قرآن و تمرکز بر روی یادگیری مهارت خواندن در طول اجرای فرایند 33 روزه توجه شده است.

وی مهم‌ترین عامل تثبیت، تعمیق و تعمیم یادگیری قرآن را توجه به انس مستمر با قرآن کریم دانست که پس از 33 روز بلافاصله به آن پرداخته می‌شود و در سال‌های بعد هم مورد توجه جدی قرار می گیرد.