انتخاب طرح پژوهشی برون دانشگاهی دکتر بابایی به عنوان طرح برتر استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان طرح پژوهشی برون دانشگاهی دکتر بابایی به عنوان طرح برتر استانی برگزیده شد.

دکتر بابایی دکترای ژئوفیزیک و عضو هیات علمی واحد همدان و رئیس واحد تویسرکان در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی در رابطه با این طرح گفت: این طرح با عنوان " مطالعات و برداشت داده‌های گرانی‌سنجی دشت آبادان" در خرداد ماه 98 بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و شرکت عملیات اکتشاف نفت منعقد گردید.

به گفته بابایی هدف از اجرای این طرح به عنوان بخشی از یک طرح جامع، مطالعه و اکتشاف یک حوزه نفتی در دشت آبادان است که قرار بود در مدت 7 ماه تعدادی نقاط برداشت شود که خوشبختانه در مدت کمتر از 4 ماه حجم کار محوله به انجام رسید و تا کنون طرح دو الحاقیه داشته است و هم اکنون نیز در حال اجراست.

در این طرح از دستگاه گرانی سنجی CG5 واحد همدان در قالب طرح درآمد زایی ساها استفاده شده است.

لازم به ذکر است دکتر بابایی تا کنون موفق به ارائه بیش از 30 مقاله ISI و علمی پژوهشی و کنفرانسی شده و ترجمه دو کتاب که جزء منابع درسی در مقطع ارشد و دکترا در رشته ژئوفیزیک می باشند را نیز در رزومه علمی خود دارد و همچنین اجرای چندین طرح برون دانشگاهی را با موفقیت به انجام رسانده است.