انتخاب کتاب دکتر رضا تقوایی در جشنواره ملی فرهیختگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان کتاب مدیریت منابع انسانی دکتر رضا تقوایی هیات علمی گروه مدیریت این واحد دانشگاهی در جشنواره ملی فرهیختگان به عنوان کتاب برتر برگزیده شد.

بنا بر این گزارش جشنواره ملی فرهیختگان که در روز چهارشنبه بیست هفتم آدر ماه سال جاری با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.

بنا به گفته دکتر تقوایی این کتاب علاوه بر اینکه مورد استفاده مدیران دولتی _صنعت و کسب و کار می باشد از سال 96 تا کنون به عنوان منبع درسی دوره کارشناسی ارشد و به ویژه دکتری در دانشگاه های مختلف معرفی و تدریس می گردد.

دکتر تقوی تا کنون کتاب محیط کاری نوین ترجمه کتاب The Essentials of The New Workplace و کتاب سیستم های اطلاعات‌ مدیریت رویکرد مدیریتی تالیف و ترجمه کرده است و کتاب چهار این عضو هیات علمی واحد تویسرکان تحت عنوان "مدیریت منابع انسانی دورکاران در سازمان های دولتی" زیر چاپ است و به زودی منتشر می گردد.