تودیع معارفه رئیس بسیج دانشجویی شهرستان تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان جلسه ای به همین منظور در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی با حضور بسیجیان دانشجو از سه دانشگاه آزاد اسلامی پیام نور و دانشکده فنی برگزار شد.

در ابتدا دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام از موسوی مسیبی عزیز مسئول قبلی بسیج دانشجویی شهرستان به خاطر فعالیت و همکاری دوسویه این نهاد انقلابی با دانشگاه صمیمانه تشکر و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

پس از آن حمید پورحسین مسئول بسیج دانشجویی استان طی سخنانی از موسوی مسیبی عزیز که در زمان دو سال تصدی مسئولیت بسیج دانشجویی شهرستان تلاش نمود تشکر نمود و برای رضا سوری مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری نمود که بسیج دانشجویی شهرستان با همان قدرت و قوتی که تاکنون کارها را پیش برده در انجام امور موفقیت های جدیدی را کسب نمایند.

وی با تاکید بر اینکه بسیج دانشجویی طی فرمان حضرت امام رحمت الله علیه در سال ۶۷ تشکیل شد عنوان نمود: بسیج دانشجویی در سال ۶۷ و پس از پایان جنگ تشکیل گردید و ذهنیت اکثریت مردم بر این بود که با توجه به اتمام جنگ چه نیازی به بسیج داریم و بیشتر باید به فکر تعامل با دنیا باشیم تا اقدامات بسیجی و تشکیل گروههای جدید بسیج، اما امام با نگاه تحولی که به بسیج داشتند فرمان تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب را صادر فرمودند و وظایفی را برعهده بسیج دانشجویی گذارند که از جمله می‌توان به دو مورد از اهم آنها اشاره نمود؛ اول فرمودند: شما بسیجیان باید مانع نفوذ ایادی شرقی و غربی در دانشگاه باشید و دیگر آنکه" ایجاد حکومت بزرگ اسلامی و فکر ایجاد تمدن اسلامی وظیفه غایی انقلاب اسلامی" می‌باشد که بر عهده بسیج دانشجویی نهاده شد.

بعد از آن هم مقام معظم رهبری در پیامی به بسیجیان فرمودند: " شما صاحب این خانه هستید" و در اصل وظیفه را برعهده بسیج دانشجویی گذاردند که باید این خانه و مملکت را مراقبت و مواظبت نمایند.

از نظر مسئول بسیج دانشجویی استان رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی هم نیازمند برنامه مدون و نرم‌افزاری است که دستیابی به این برنامه جهت تحقق ایجاد حکومت بزرگ اسلامی بر عهده بسیج دانشجویی می باشد و برای رسیدن به این مهم باید مشکلات و مسائل جامعه را از هر حیث، از صنعت، تجارت، کشاورزی و اقتصاد و هر مورد دیگر رصد کرد و رسیدگی نمود تا مشکلات مرتفع گردد و راهکار علمی برای برطرف کردن مشکلات از طرف دانشجویان بسیجی ارائه گردد.

همانگونه که بسیج در ایام جنگ با توجه به تلاش و همتی که داشت مورد عنایت و مقبول مردم قرار گرفت و در زمینه حل مشکلات در مقاطع خاص از جمله بروز حوادثی همچون سیل و زلزله فعالیت بسیج مورد توجه مردم قرار گرفته در زمینه علمی هم باید دانشجویان بسیجی طوری کار را پیش ببرند که نظر مثبت مردم را به سمت خود جلب کنند در آخرین مورد از اقدامات بسیج که نظر مثبت مردم را در پی داشت می توان به حضور و فعالیت مهم بسیج در برگزاری برنامه‌های عزاداری محرم اشاره کرد که بسیار عالی و فراتر از انتظار انجام شد. پس دور از انتظار نیست تا در زمینه های علمی پژوهشی هم به همین سبک و سیاق پیش برویم تا در نهایت به همان هدف والای بسیج و انقلاب اسلامی که "ایجاد حکومت بزرگ اسلامی" است برسیم.