برگزاری کارگاههای آموزشی در واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و برخی از انجمنهای علمی واحد تویسرکان در طول ایام تابستان اقدام به برگزاری چندین کارگاه، وبینار و سمینار علمی آموزشی کردند.

دکتر رضا مرادی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تویسرکان در گفگتو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی گفت: علیرغم نیمه فعال بودن دانشگاه ها و مراکز آموزشی به خاطر شیوع ویروس کرونا در سال جاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد واحد تویسرکان ایام پرکاری را پشت سر گذاشت و در طول ایام تابستان تعداد هفت برنامه در قالب کارگاه آموزشی، وبینار و سمینار برگزار نمود که خلاصه‌ای از آنها به شرح ذیل عنوان می‌گردد.

• وبینار ملی آشنایی با مراقبت ها و علائم هشدار بیماران مبتلا به کووید -۱۹ در منزل برگزار شد.

در راستای اجرای دوشنبه‌های وبیناری، وبینار ملی آشنایی با مراقبت‌ها و علائم هشدار بیماران مبتلا به کووید -۱۹ در منزل برگزار شد.

بنا به گفته دکتر رضا مرادی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد با همکاری واحد همدان با راهبری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی و در راستای اجرای برنامه های توانمندسازی دوشنبه های وبیناری، وبینار آشنایی با مراقبت‌ها و علائم هشدار بیماران مبتلا به کووید -۱۹ در منزل را برگزار کرد.

سخنران این وبینارمهدی صاحبی عضو هیئت علمی گروه پرستاری واحد تویسرکان، راجع به موضوعاتی همچون مراقبت های بیماران کرونایی در منزل و نحوه برخورد تیم پرستاران در مواجهه با بیمار کرونایی در منزل بیان نمود.

مرادی با بیان اینکه: مخاطبین این وبینار از چند طیف از جمله اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی بودند از مباحث مطرح شده بهره مند گردیدند.

دانشجویان رشته پرستاری و مامایی سوالات خود راجع به چگونگی برخورد با بیماران کرونایی را مطرح کرده و پاسخ مناسب گرفتند.

• رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد تویسرکان عنوان نمود: با توجه به اینکه برگزاری این وبینار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت و تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشورسوالات کاربردی خود را با ما به اشتراک گذاشتند و سخنران وبینار به آنها پاسخ داد، در جمع بندی پایانی مقرر گردید چنین مباحثی در باشگاه پژوهشگران جوان به صورت مستمر برگزار گردد. برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی بررسی روش‌های کمک باروری (IVF)

کارگاه آموزشی تخصصی بررسی روش‌های کمک باروری (IVF) با توجه به شرایط موجود کرونایی و عدم حضور دانشجویان در کلاسها با حضور مهدی مالمیر مدرس دانشگاه به صورت مجازی و با تعداد 50 نفر از دانشجویان برگزار گردید.

دکتر مرادی با بیان اینکه: مدرس کارگاه قبل از برگزاری، فایل‌های مرتبط به مبحث را به صورت آفلاین برای دانشجویان به اشتراک گذاشته بود در جلسه آنلاین ضمن طرح موضوع و مباحث پیرامون آن، دانشجویان سوالاتی را که از قبل آماده کرده بودند طرح ‌کردند و در پایان این جلسه نیز برای شرکت کنندگان گواهی نامه صادر گردید.

• برگزاری کارگاه آنلاین دارو رسانی هوشمند در درمان سرطان با مدیریت دکتر علی بداغی عضو هیئت علمی گروه شیمی واحد تویسرکان که به صورت آنلاین و معرفی سرطان- آمار سرطان ایران و جهان و مقایسه این آمار و عوامل ایجاد کننده سرطان- علائم شایع در سرطانها- راههای پیشگیری و انواع روشهای درمانی پرداخته شد. در پایان جلسه به صورت پرسش و پاسخ به اتمام رسید.
  • برگزاری سمینار مجازی آشنایی با سرمایه گذاری در معاملات بورس اوراق بهادار توسط مرکز رشد واحد تویسرکان، دکتر سید حمید حسینی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان مدرس این سمینار بود که با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید به نحو مطلوب برگزار شد و شرکت کنندگان سوالالت خود را پیرامون بورس و نحوه کارکرد آن به اشتراک گذاشتند و مدرس به سوالات پاسخگو بود.
  • برگزاری سمیناری با موضوع مهارتهای زندگی اجتماعی به منظور ارتقا سطح آگاهی دانشجویان و شرکت کنندگان در خصوص مهارتهای کار آمد برای یک زندگی اجتماعی که به صورت آنلاین و از طریق سامانه با حضور دکتر علیرضا ذوالفقاری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد و با استقبال دانشجویان رشته آموزش ابتدایی و جمعی از دانشجویان و اساتید دیگر انجام و در خلال بحث حضار سوالات خود برای مدرس مربوطه به اشتراک گذاشتند.
  • برگزاری سمینار آنلاینی به مدت یک ساعت و نیم برای دانشجویان، کارمندان و اساتید با حضور دکتر حمید حسینی به جهت رشد اقتصادی و بهره‌گیری از معلومات و کارآفرینی دانشجویان در قالب راهنمای طرح کسب و کار.
  • برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع خلاقیت نوآوری و کار آفرینی توسط مرکز رشد واحد تویسرکان و با حضور مهندس زهرا بختیاری فعال کارآفرینی و فن آوری در حوزه ((itc به صورت آنلاین و با مشارکت جمعی از دانشجویان و کارمندان و اساتید.