برگزاری فاینال زایمان دانشجویان مامایی

برگزاری آزمون فاینال زایمان دانشجویان مامایی ورودی ۹۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، زهرا عسلی مدیرگروه رشته مامایی با اعلام این خبر گفت: طبق روال هر سال دانشجویان مامایی جهت اتمام تحصیل و فارغ التحصیلی در این رشته باید در امتحان فاینال شرکت نمودند.

مدیرگروه رشته مامایی با بیان اینکه: امتحان فاینال مامایی شامل دو بخش تئوری و عملی است افزود: بخش تئوری دو قسمت بارداری و زایمان و بیماری‌های زنان براساس رفرنس‌های مورد تایید وزرات بهداشت می باشد و بخش عملی هم شامل دو امتحان یکی در بخش زایمان و دیگری در بخش کلینیک زنان انجام می گیرد.

گفتنی است: در شهریورماه دانشجویان بعد از اتمام کارآموزی‌های خود امتحان عملی زایمان را در بخش زایمان فاطمیه آغاز کردند که این امتحان توسط رویا احمدی‌نیا تابش عضو هیئت علمی گروه مامایی گرفته می شود و پس از اتمام امتحان زایمان تمامی گروه‌ها دانشجویی، امتحان زنان آنها در کلینیک بیمارستان تامین اجتماعی برگزار خواهد شد.