مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان طی جلسه‌ای که در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید مسئول حراست این واحد دانشگاهی تودیع و معارفه شد.

در این جلسه دکتر مجتبی بابایی رئیس واحد تویسرکان ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، مهمترین وظیفه ما را در عصر جدید پاسداشت ارزش‌های انقلاب و حفاظت از ثمره خون شهدا دانست.

وی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از زحمات محسن گمار کارشناس دفتر فرهنگ اسلامی و علی‌احمد بنی‌اردلان مسئول حراست این واحد دانشگاه برای ایشان در پست جدید مسئول حراست و مدیر آموزش واحد تویسرکان آرزوی موفقیت نمود.

دادگر مدیر کل حراست دانشگاه استان همدان نیز در سخنانی ضمن عرض سلام و تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس تمام نشده و همچنان ادامه دارد، هر چند شکل آن عوض شده، یک روز جنگ، جنگ سخت بود و ادوات فیزیکی مشخص داشت. امروز جنگ ما جنگ نرم است جنگی است ترکیبی که دشمنان نظام برای ضربه زدن به ما از تمام امکانات خود استفاده می‌کنند از جنگ رسانه‌ای گرفته تا جنگ اقتصادی و تجاری و حضور فعال در فضای مجازی و اینترنت. وی با بیان اینکه اگر نیروهای رزمنده ما در عراق و سوریه با داعش نمی‌جنگیدند مجبور بودیم در داخل کشور با با آنها درگیر شویم و تاکید داشت که در آن صورت مجبور به پرداخت هزینه‌های چند برابر آن در داخل خاک ایران بودیم.

مدیر کل حراست دانشگاه استان همدان در خصوص انتصاب مسئول جدید حراست واحد نیز گفت: انتظار داریم همه همکاران با مسئول جدید حراست نهایت همکاری را داشته باشند و با توجه به اینکه در اتاق حراست به روی همه همکاران باز است وظیفه حراست حراست از کیان دانشگاه و تلاش در راه ایجاد آرامش در فضا و محیط دانشگاه است و توجه نظر مثبت همه همکاران و رازداری از مهمترین فاکتورهای نیروهای شاغل در حراست در دانشگاه‌‌ها است.

وی وظیفه اصلی حراست را پیش‌بینی و پیشگیری دانست که دو مولفه مهم حراست در دانشگاه به حساب می‌آید و باید چشم بینای دانشگاه و مسئولین دانشگاه باشد و در پایان دو توصیه به مسئول جدید حراست واحد نمود: اول اینکه از ظرفیت بسیج در پیشبرد اهداف حراست و کیان از موجودیت دانشگاه استفاده شود، دوم اینکه: ملاحظه و مماشات در حراست نداریم و وظیفه حراست همانطور که گفته شد پیش‌بینی و پیشگیری قبل از وقوع هرگونه مشکل است.

بنی اردلان هم با بیان اینکه: برای موفقیت و کارایی حراست همیاری و همفکری همه مجموعه لازم است گفت: تلاش بر این بوده که گامی هر چند کوچک در جهت اهداف دانشگاه برداشته شود و از همه کسانی که طی این 10 سال با بنده به عنوان مسئول حراست واحد تویسرکان تعامل و هنکاری نموده اند کمال تشکر و قدردانی را دارم و از همه دوستان و همکاران حلالبت می طلبم.

محسن گمار نیز با تشکر از اطمینانی که ریاست واحد و مجموعه حراست استان به وی داشته و پست حساس حراست واحد را به وی سپرده اند خاطر نشان کرد: تلاش خواهم کرد که جایگاه حراست دانشگاه را تثبیت و ارتقا دهیم.

در پایان جلسه با اهدای لوحی از زحمات علی‌احمد بنی‌اردلان تقدیر شد و حکم حراست محسن گمار نیز به وی اهدا گردید.