تقدير از رئیس باشگاه پژوهشگران واحد تویسرکان

تقدير از رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تویسرکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، دکتر رضا مرادی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تویسرکان از سوي ستاد مركزي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مورد تقدير قرار گرفت.

دکتر رضا مرادی ضمن تاعلام این خبر گفت: با توجه به شيوع ويروس كرونا از اسفندماه سال قبل و غيرحضوري شدن كلاس‌هاي درسي دانشجويان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اين واحد دانشگاهي فعاليتهاي خود را در راستاي توانمندسازي اعضاي باشگاه و انجمن‌هاي علمي به صورت وبينارهاي مجازي آنلاين شروع نمود كه مورد استقبال اعضاي باشگاه و انجمن‌هاي علمي قرار گرفت.

وی با بیان اینکه: در اين راستا يكي از وبينارهاي ملي، مشترك با باشگاه واحد همدان با عنوان «آشنايي با مراقبت‌ها و علائم هشدار بيماران مبتلا به كوويد-19 در منزل» برگزار شد گفت: این وبينار از مجموعه وبينارهاي ملي ستاد مركزي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي تحت عنوان دوشنبه‌هاي وبيناري برگزار شده است که مورد تقدير ستاد مركزي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.